Cum conducem un dCi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

la 2.200 iti intra si turbina, de acolo e senzatia.
    dar senzatia o simt eu cu calculatorul chipuit. uite aici ce senzatii traiesc eu. la mine intra turbina la 1.900rpm
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

vai cum iti merge loganu crististreulea chiar m-ai facut sa ma gandesc sa-mi fac si eu cand imi iau masina. poate pana la primavara apar softuri noi si pentru dCi de 85CP
      http://mitzah.labrute.fr/
      http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

A aparut deja softul pentru motorul de 85 CP, se ajunge la 105 CP si creste cuplul cu 50 Nm, de la 200, la 250 Nm.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

wow ..abia astept ....pretul am vazut era 250E si cred ca si merita din plin ....dar la cati km ma sfatuiti sa fac remaparea asta ?

Comment

Remaparile se fac deobicei dupa 10.000 km.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

dap asa stiam si eu deci e clar dupa 2008 remaparea ...ca nu fac eu in 2 luni 10000km :P

Comment

deci am fost fericit o luna.
                oricum, pina la primul dci remapat mai este. inca o sa fiu tare :d.
                deci o sa ma feresc de 1.5 dci
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

go

pentru tine cristi eu in momentul in care il remapez promit sa il fac DCI) ..iar pana atunci te las sa te bucuri ...iar cand vi la mare poate te las sa faci un test drive :P

Comment

sper sa apara curind si in timisoara si sa testez, stock si remapat. mor de curiozitate!
                    nu pot ca sa astept vara ca sa testez. dar o punem de o intilnire la vara. facem una pe tara :d

Comment

Originally posted by crististreulea
                      deci am fost fericit o luna.
                      oricum, pina la primul dci remapat mai este. inca o sa fiu tare :d.
                      deci o sa ma feresc de 1.5 dci
                      iti dai seama cum merge cun dci de 85CP remapat la 100CP...e prea belea...cel putin demarajul 0-100km/h cred ca il face in 10 secunde.

Comment

Go

ceeace sper eu ca dupa remapare consumul sa ramana acelasi in momentul in care nu ii dai talpa ....sau cel putin sa nu creasca f mult hai un 0,5l la 100km ar fi acceptabil

Comment

Originally posted by SUPERCAR
                          iti dai seama cum merge cun dci de 85CP remapat la 100CP...e prea belea...cel putin demarajul 0-100km/h cred ca il face in 10 secunde.
                          eu cu 65 remapat am scos 10.17 :P
                          cu 85 cai remapat scoate pe la 9, daca nu chiar mai jos de 9

Comment

sa iteleg ca daca prind un benzinar pe 16V ...cu motorul remapat am sanse sa i-o dau urat de tot:P ???

Comment

Originally posted by Jonivip
                              sa iteleg ca daca prind un benzinar pe 16V ...cu motorul remapat am sanse sa i-o dau urat de tot:P ???
                              cel putin in mers asa daca vrea sa te depasesca nu prea o sa aiba sanse

Comment

nu, sanse minime sa il iei chiar si la sutimi
                                16v e o bruta!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google