Cum conducem un dCi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deci...cu ce te-a suparat masina?...aaa...nevasta ne trebuie caucioace de iarna...astea vechi s-au dus...da cardul...) )
    sigpic

Comment

• nu m-a suparat deloc, eu doar va aratam cum trebuie sa obisnuiesti un dCi de mic, altfel te lasa la batrinete.
      si da, aveam motiv serios, de la testul de frina imi bateau cauciucele ca naiba, am rezolvat problema :d
      cauciucele de iarna vin cit de curind sus pe masina
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Ce tare a fost faza cu portbagajul, care s-a inchis dupa ce ai plecat de pe loc si cand l-ai deschis a iesit fumul ramas acolo.)
        Bravo Cristi.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• @cristi ... ce test de frana? unde cum cand?

Comment

• auzi sa tremure cand te vede cu cheia in mana ... ) al meu cand ma vede stiti cum se bucura ? ... uite asa da din coada ....tremura din teava de esapament )
            :popa:

Comment

• Originally posted by CAnnabYS
              @cristi ... ce test de frana? unde cum cand?
              aci gaseti chestia cu frinarea. din pacate nu am si filmul, am pierdut inregistrarea
              aci ai direct testul facut de mine
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• ontopic: ... cum e mai bine (ptr consum si "avut grija de motor) ... la o viteza constanta in treapta x la 2500 ture sau aceeasi viteza constanta in treapta x+1 la ~17(8)00 ture (cat o fi acolo)...

eu ma gandesc asa: daca treapta e joasa (1,2) merita sa schimbi in superioara... daca treapta e 3,4,5 o lasi la turatie ... (astea cred ca sunt mai mult spre avut grija de motor)

p.s. acum sunt in rodaj ... dupa rodaj o sa marim putzin turatziile >

Comment

• Am o intrebare.. Loganul meu (1.5dci, euro 4) are 3000 km. Cand l-am cumparat am fost sfatuita sa nu depasesc 2500 turatii (pentru primii 5000km).. Ce parere aveti??

Comment

• De fapt doar in primii 1500km nu trebuie sa depasesti 2500 turatii. ;)
                    In tara momentan.

Comment

• cam exagerat 5000km sfatul l-ai primit de la dealer sau de la vreun prieten care si-a cumparat masina noua acum 10 ani?

Comment

• Originally posted by bluee
                        Am o intrebare.. Loganul meu (1.5dci, euro 4) are 3000 km. Cand l-am cumparat am fost sfatuita sa nu depasesc 2500 turatii (pentru primii 5000km).. Ce parere aveti??
                        Eu zic ca deja are rodajul facut , si acum poti sa mergi normal cu ea , daca pot spune asa. Fara frica ca se intampla ceva rau daca depasesti 2500 rpm. Incearca in oras sa schimbi vitezele undeva dupa 2500 rpm, iar la drum lung calc-o pe coada ca sa nu devina puturoasa masinuta. In rest da-i motorina buna , ca merita, .
                        Cu stima, FLO.
                        , sunt cu ochii pe voi !
                        :thumbsup:

Comment

• Sfatul l-am primit de la un dealer..

Comment

• Cei de la dealer nu stiu nici ei ce are Loganul pe el, de rodaj sa nu mai vorbim.
                            Primii 1000 km e bine sa nu depasesti 2500 rpm, dupa poti sa o turezi cat vrei. Motorul abia dupa 5000-6000 km isi da drumu' si o sa fie mai "nervoasa" masina.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• si ce se intampla daca am scapat de vreo 3 ori la 3000 rpm in primii 1500km?

Comment

• NIMIC! Cu conditia sa nu devina obisnuinta... in intervalul de rodaj, ma refer.
                                Chrysler PT Cruiser 2.0, 141cp - 2002, gri platine
                                Logan Prestige 1.5 dcI, 85 cp - noiembrie 2007, gri comete

Descarca Manual de Service Logan
                                http://rapidshare.com/files/68154108...de_service.pdf

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google