La 3000 Rpm Ce Viteza Aveti La 1.5 Dci?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• stiu dar oricum multumesc ptr ajutor. stiu ca urmatoarea intrebare este pe din afara cu ce se discuta aici dar intreb, intrebare intrebatoare. loganul meu achizitionat pe19/12 2008, cu fabricatie 03/11/2008 la port bagaj nu mai are in partea de jos elementul cromat, nu stiu cum se numeste exact. va multumesc foarte mult!

Comment

• salut kata dog am citit ce ai scris mai sus si tot susti cu tarie ca tu la 3000 de ture ai cam 138-140 km poti sa ne spui si noua cu ce viteza maxima ai mers acum daca tot masina ta este una speciala ar trebui sa bata si acest record (175 km) nu eu asa cred ,hai nu ti fie frica ca tot te-ai laudat ca tu sti sa mergi mai bine cu spatele aratane si cu fata cat de tare mergi si daca tu cu 1,5 fie el de 65 de cai sau de 70 de cai dar sa fie fara modificari tu depasesti 173 -175 km\h atunci tu si cu masina ta sunteti tari eu te numesc ''LOGANISTU ANULUI ''

Comment

• Originally posted by ngrazvan View Post
        mers numai 3000 rpm nu a stat decat pe 130 Km/h.
        Si la mine arata la fel.

P.S.
        Cand merg cu spatele ... (gluma !)

Comment

• filtru

Originally posted by Tudor_cj View Post
          Filtru de motorina se schimba la 20.000km nu se purjeaza.
          am schimbat filtru de motorina la 15000 de km nu la 20000

Comment

• am ~130 km,cred ca sunt 127km/h la 3000rpm.
            Am observat ca de pe la 3200rpm incepe sa vibreze.Se simte mai tare in volan.Mai mult de 135-140km nu trec,dar decat la depasiri.In general 3000rpm,aia e viteza.

Comment

• Parerea mea este ca la fiecare 10000 se schimba. Asa am facut si nu am probleme nici acum la 70000

Comment

• $ radu_costel73 Bune venit!
                Ma bucur pentru tine si acum sa continuam discutia despre filtrul de motorina acolo si sa ii dam topicului cursul firesc
                Merci!
                Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• 3000rpm :130km/ora

Viteza maxima~190 la 4500rpm
                  1,5 dci 70 cp stok
                  Last edited by db-75-mai; 18 January 2009, 13:06. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• db-75-mai aici nu este reuniunea pescarilor poate tu ai coborat o mare panta de ai prins 190 km /h cu masinuta ta nazdravana !

Comment

• Mai, mai, mai...
                      # Gelica75...eu il cred pe colegul...cu o conditie: sa vada si ochiul meu o poza cu minunea aia...

Comment

• da frate zici ca nu avem aceleasi masini parca avem cai de curse adica unu ia dat sa manace ovaz si fuge mai tare altu ia facut nu stiu ce la calul lui si este mai rezistent astea sunt masinile toate stok merg la fel ,fara dar si poate.

Comment

• Aceasta poza vorbeste de la sine,fara prea multe comentarii.Logan 1.4mpi.Veneam de la mare,eram pe A2.
                          Attached Files
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

• @AG 23 YNG...ma faci sa zambesc!
                            Proba aceasta nu se accepta
                            Este un topic cu un subiect pentru un anumit motor (1.5 dci 70 CP); a se vedea titlul

Comment

• ) corect sky . dci ul in 4000 are peste 150 km/h parca ... aproape 4500 = 160 km/h cam asa tin eu minte *160 max am mers, mai putea dar....siguranta/teama de evenimente
                              sigpicSa traiasca urile , si

Comment

• AG 23 YNG: aici vorbim despre moatoare pe diesel de 70CP nu despre motoare pe benzina. Iar personal eu nu cred ca la 4500 rpm un DCI de 70CP stock sa ia viteza de 190km\h, iar daca domnu db-75-mai vrea sa-l credem ar fi bine sa vina cu dovezi. poze ceva.
                                I HAVE A !sigpic
                                fara linkuri externe in semnatura

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google