stiu dar oricum multumesc ptr ajutor. stiu ca urmatoarea intrebare este pe din afara cu ce se discuta aici dar intreb, intrebare intrebatoare. loganul meu achizitionat pe19/12 2008, cu fabricatie 03/11/2008 la port bagaj nu mai are in partea de jos elementul cromat, nu stiu cum se numeste exact. va multumesc foarte mult!
La 3000 Rpm Ce Viteza Aveti La 1.5 Dci?
Collapse
X
-
salut kata dog am citit ce ai scris mai sus si tot susti cu tarie ca tu la 3000 de ture ai cam 138-140 km poti sa ne spui si noua cu ce viteza maxima ai mers acum daca tot masina ta este una speciala ar trebui sa bata si acest record (175 km) nu eu asa cred ,hai nu ti fie frica ca tot te-ai laudat ca tu sti sa mergi mai bine cu spatele aratane si cu fata cat de tare mergi si daca tu cu 1,5 fie el de 65 de cai sau de 70 de cai dar sa fie fara modificari tu depasesti 173 -175 km\h atunci tu si cu masina ta sunteti tari eu te numesc ''LOGANISTU ANULUI ''
Comment
-
Aceasta poza vorbeste de la sine,fara prea multe comentarii.Logan 1.4mpi.Veneam de la mare,eram pe A2.Attached FilesUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
AG 23 YNG: aici vorbim despre moatoare pe diesel de 70CP nu despre motoare pe benzina. Iar personal eu nu cred ca la 4500 rpm un DCI de 70CP stock sa ia viteza de 190km\h, iar daca domnu db-75-mai vrea sa-l credem ar fi bine sa vina cu dovezi. poze ceva.I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Comment
Comment