cristyc_84 este foarte corect ceea ce se vede din pozele tale,la cine nu este asa are ceva defect pri apatatul de bord.
La 3000 Rpm Ce Viteza Aveti La 1.5 Dci?
Collapse
X
-
-
Cristyc_84 , banuiesc ca pozele alea le-ai facut asta iarna , pentru ca ai doar 2 liniute la temp. apa .
Am sa incerc zilele astea , asa de curiozitate , sa vad in fiecare treapta de viteza , la 3000 Rpm, ce viteza am ., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Originally posted by FLORYN View PostCristyc_84 , banuiesc ca pozele alea le-ai facut asta iarna , pentru ca ai doar 2 liniute la temp. apa .
Am sa incerc zilele astea , asa de curiozitate , sa vad in fiecare treapta de viteza , la 3000 Rpm, ce viteza am .
Pozele au fost facute in ziua in care au fost postate, iar temperatura afara era in jur de 16 grade daca nu ma insel.......iar apa urca rar peste 2 linii.Cand sunt afara >25 de grade si conduc constant peste 120 atunci deabia urca la 4 linii....la 90 - 100 constant nu urca mai mult de 2
Comment
-
Daca ai intercooler, nu e nici o problema ca nu ajunge la 4 linii in mod normal.
Comment
-
cel care a prins 190 cu dieselul nu era in picaj pt ca eu cu mcv-ul de 70 de martoage remapat am ajuns la aproape 180 iar un prieten cu berlina cu acelasi motor a ajuns la 190 pe drum drept doar ca urla motorul de zici ca mai are un pic si zboara avea vreo 4500 de rpm
Comment
Comment