La 3000 Rpm Ce Viteza Aveti La 1.5 Dci?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cristyc_84 este foarte corect ceea ce se vede din pozele tale,la cine nu este asa are ceva defect pri apatatul de bord.

Comment

• Pe ce te bazezi ? Watch this :
      Attached Files

Comment

• Crisx , cum de ai reusit sa-i faci poza la bordului meu ?
        , sunt cu ochii pe voi !
        :thumbsup:

Comment

• mcv dci70cp+cip la 130km/h sunt cam 3050 de ture si viteza maxima un pic sub 180km/ la vreo 4300 cam asa ceva

Comment

• ca si promis ultima poza......pacat ca sa terminat parcela ca se mai ducea

salve

Comment

• La 4000 rpm trebuie sa ai vreo 170.

Comment

• Ce urat din partea ta ca mergi cu proiectoarele aprinse..shame on you,shame on you

Comment

• Cristyc_84 , banuiesc ca pozele alea le-ai facut asta iarna , pentru ca ai doar 2 liniute la temp. apa .
                  Am sa incerc zilele astea , asa de curiozitate , sa vad in fiecare treapta de viteza , la 3000 Rpm, ce viteza am .
                  , sunt cu ochii pe voi !

Comment

• va salut.la 3000 rpm dupa ceasurile "mele" am cam 125-130 .asta e masina de firma.
                    baiatu care a zis ca a prins 190 cu dieselul cred ca era in picaj.ciao
                    Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

• la golf 4

Comment

• Originally posted by FLORYN View Post
                        Cristyc_84 , banuiesc ca pozele alea le-ai facut asta iarna , pentru ca ai doar 2 liniute la temp. apa .
                        Am sa incerc zilele astea , asa de curiozitate , sa vad in fiecare treapta de viteza , la 3000 Rpm, ce viteza am .

Pozele au fost facute in ziua in care au fost postate, iar temperatura afara era in jur de 16 grade daca nu ma insel.......iar apa urca rar peste 2 linii.Cand sunt afara >25 de grade si conduc constant peste 120 atunci deabia urca la 4 linii....la 90 - 100 constant nu urca mai mult de 2

Comment

• Daca ai intercooler, nu e nici o problema ca nu ajunge la 4 linii in mod normal.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by mariandci View Post
                            La 4000 rpm trebuie sa ai vreo 170.
                            da numai ca terenu se terminase......la 4000 de ture si 170 am ajuns doar pe autostrada cand am fost in germania.

oricum sunt multumit de el si sfatuiesc pe toti sa-si cumpere

Comment

• cel care a prins 190 cu dieselul nu era in picaj pt ca eu cu mcv-ul de 70 de martoage remapat am ajuns la aproape 180 iar un prieten cu berlina cu acelasi motor a ajuns la 190 pe drum drept doar ca urla motorul de zici ca mai are un pic si zboara avea vreo 4500 de rpm

Comment

• Si la mine mai este asa, la 3000 rpm : a1a = 30 km/h ; a2a = 50 km/h ; a3a = 70 km/h ; a4a = cca 100 km/h .
                                , sunt cu ochii pe voi !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google