La 3000 Rpm Ce Viteza Aveti La 1.5 Dci?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Serghey View Post
    Eu la 3000 de rotatii am aproape 150 Km/h, dar cu motorul de 1.5 (85 cp)
    si atunci suta la cate turatii o ai? Intr-a 3-a la 2000 de ture ce viteza ai?
    astept si eu ca si ceilalti dovezi... E cam mare diferenta de la 130 la 150....
    1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Incepe sa fie ca la ''vit maxima 1.4'' , tot se mai gaseste cate unu' care prinde mai mult la o anumita turatie ) (cazul de fata)

Comment

Am mai zis o data, totul depinde de cutia de viteze, de indicele ei si de tipul de ambreiaj. Deci comparatia se poate face intre 2 masini care se stie clar ca sunt identice.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

cumva intr-a sasea?

Originally posted by alx1978 View Post
          La 3000 rpm am in jurul a 140 km/h
          A mea dci fiind,la 3000 de rpm indica in jur de 127 km/h.

Comment

...Cam 130 km / h la aceasta turatie . 1.5 dci din noiembrie 2007.

Comment

@andrei: Ce indice are cutia de viteze? Iar ambreiajul cu ce ar influenta raportul rpm-viteza?
              Nu toate cutiile jr3 au un anumit nr de dinti la pinioane ? Sau se intampla sa mai fie si scapari, iar nr acestora sa difere? Desi putin probabil, ca doar e un proces automatizat de fabricare a lor.
              Cum e pana la urma cu indicele cutiei de viteza si ce semnifica el? In cadrul aceleasi cutii: ori jr3 ori jr5. Multumesc

Comment

Indicele cutiei de viteze la JR5 sau JH3 depinde, poate fi 053 sau 052 de exemplu. Asta inseamna ca are alte rapoarte, deci e altfel etajata. Se poate determina cam greu indicele, dar se poate.

Comment

@andrei. Ms. Interesanta treaba cu indicii acestia. Dar care e scopul lor? Caci dpdv economic e f constisitor sa faci aceeasi cutie in 2 moduri: proiectare, fabricare etc.

Comment

Scopul a fost sa se scoata un consum mic. Si astfel, s-au facut mai multe cutii de viteze, cu alti indici. Punerea lor pe masini tine de politica Dacia, care schimba indicii cutiilor in timp, datorita unor probleme aparute sau a unor consumuri mai mari sau alte cauze.

Comment

O sa va fac poze cat de curand si o sa le postez aici

Comment

Originally posted by doru View Post
                        In cartea de intretinere nu zice nimic de purjat sau cum so mai zice, nu am mai avut masina pe motorina ca sa stiu anumite chestii ,am fost benzinar
                        Pe tema asta m-am certat cu aia de la service ca ei nu staiu nimic espre pirjarea filtrului la 10k.Eu zic sa te uiti in carnetul de intretinere la pagina 8 este un 1 mic in josul paginii si dupa aia mai vorbim.Eu la 20k am scos pe hartie operatiunile ce trebuiesc facute si l-am pus pe mecanic sa faca exact ce sria in carte.Nu va spun ca la sfarsit era in stare sa-mi dea cu ceva in cap ca l-am deranjat prea tare.

Comment

Scuze.Am 1,5 dci 70cai fab 06-02-2008.Unde gasesc tipul de cutie?Mersi

Comment

Mai intai vezi daca ai ambreiaj hidraulic sau nu. Daca e, atunci e JR5, daca nu e JH3. Dar indicele nu se poate determina asa usor.

Comment

Ma duc sa ma uit.Nu prea cunosc eu masina,ca o am de 1 luna,dar incerc sa imi dau seama.Multumesc oricum

Comment

Recunosc ca nu m-am uitat la 3000 de ture.Dar in rodaj tin foarte bine minte ca de ! Era mare atentia,la 2500 ture avem 108-110. Cine spune ca la 3000 are 150..... Poate conduce alta masina! A, sa nu uit dci 70 cp febr.2008!
                                Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                                Andreea Trifu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google