Poze, copii, poze! Nu doar vorbe! Sa vad si eu un turometre cu vitozometrul alatur la 3000 de ture!
La 3000 Rpm Ce Viteza Aveti La 1.5 Dci?
Collapse
X
-
Era bine daca avea ceva mai multi caluti macar o sutica , a mea la 3000 rpm am 130 kmhym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Iata o poza! este un dci 65 cp de la servici.Attached FilesFotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Originally posted by kata dog View Posthuzzy1981 maine o sa fac poza si o sa iti arat sa nu zic 3000 sa zic 3200 maxim am 140 motor 1.5 dci 85 cp1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Hehehehe...
Huzzy...
Mi-e greu a crede ca are kata dog la masinuta lui, la acea turatie, viteza aceea.
O spun pentru ca am cutia de la 85Cp iar diferente mai mari rezultate de la motor,,,nu prea cred a fi.
De fapt, cand va face pozele, se va convinge el insusi.
P.S. Imi place ca oamenii au inceput dovezi a aduce.
Bravo!Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Pai si mie imi este greu sa cred asta... Dar sa asteptam si sa vedem despre ce e vorba in poze... Eu la 3000 de ture am 130 la ora. La dci-ul de 85 de cai nu cred ca are viteza maxima mai mare (din pacate, acasa nu imi merge www.Dacia.Ro sa va spun exact ce viteza maxima are) decat cel de 70; sigur are alte performante, dar la 3000 de ture cred ca tot pe la 130 se afla...1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Poate sa aiba in jur de 132-133 km/h, dar nu mai mult, dCi85.
Comment
-
Asa este cezar! De aceea am postat poza cu 65 dci. Am facut-o fiind singur in masina. La dci-ul meu de 70 de cai, nu am putut sa o fac,fiind mereu cu sotia si cand incearca sa pozeze ma cam incurca la condus. Am s-o trimit in spate sa incerce de acolo.Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Uitati pozele am dreptate sau nu?sigpic
Comment
Comment