Nu mai zice nimeni nimic eu am pus pozele
La 3000 Rpm Ce Viteza Aveti La 1.5 Dci?
Collapse
X
-
In primul rand e trecut acul de 3000 rpm si in al doilea rand, ai unul din ceasuri decalibrat.
Comment
-
Asta daca nu patineaza ambreiajul.
Comment
-
Citind topicul asta, am fost si eu curios sa testez Loganul meu 70cp si la 3000rpm am obtinut o valoare intre 125km/h si 130km/h.
Dupa mine zic ca statea undeva la 127km/h.
Drumul a fost autostrada Bucuresti-Pitesti iar motorina Sprint-Diesel de la OMV.
In masina am fost 2 pasageri, maxim 150kg impreuna.Last edited by nr4; 13 August 2008, 14:36.
Comment
-
Cum tu sa ai viteza peste 140 km/h, iar alti sa aiba cu 5-7 km/h mai mica, cu acelasi motor si tot cu JR5? Astept si eu o explicatie viabila...
Comment
-
Da, stiu. Dar la el unul din ceasuri ori s-a decalibrat, ori a fost "mutat".
Comment
-
Nu a fost mutat nimic iar de decalibrat nu cred ca este vorba am mers si pe langa alta masina si tot 140 avea (cine vrea il invit sa vada singur)2 poate am 140 din cauza ca am alergt-o rau decand am luat-o (masina cum o inveti asa o ai)sigpic
Comment
-
Asta e cel mai prost argument. N-are nici o treaba cum ai mers cu ea.
Comment
-
Originally posted by kata dog View PostNu a fost mutat nimic iar de decalibrat nu cred ca este vorba am mers si pe langa alta masina si tot 140 avea (cine vrea il invit sa vada singur)2 poate am 140 din cauza ca am alergt-o rau decand am luat-o (masina cum o inveti asa o ai)I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
Am zis si eu asa am glumit(prost sau nu argumentul tot 140 are)andrei daca vrei te invit personal sa vezi si sa te convingi
X@by nu te mai gandi ca o alergi cel mai rau pe ata de trebuie sa fie formula 1 mai merg si alti repede dar de nevoieLast edited by kata dog; 14 August 2008, 18:59.sigpic
Comment
Comment