La 3000 Rpm Ce Viteza Aveti La 1.5 Dci?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by bluee View Post
    La 3000 rpm am 135-140 km/h. Nu urla chiar mai merge dar mi-e putin teama...
    dar la 3000rpm 120km/h chinuit rau de tot
    ym! dorinu2005@yahoo.com
    BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

Nu scrie niciunde ca trebuie purjat,dar se face. Dupa cum v-am mai spus, ramane la latitudinea fiecarui proprietar cum are grija de masina lui,mai ales ca nu e ieftina.(dci)
      p.S. Nu e greu,se face f simplu.

Comment

Mai sa fie!

Originally posted by bluee View Post
        La 3000 rpm am 135-140 km/h...
        Buna,,,Bluee!
        Esti sigura ca doar atatea rotatii,,,"e"?
        Ma mira,,,am mai ajuns si eu pe la viteza aceea, dar, pe cuvintelul meu de mai stiu turatia (zgomotul mi s-o parut "taricel").
        Cred ca atunci cand voi ajunge la anumite viteze voi trage niste pics.
        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Problema e la injectoare...Au pilitura pe ele ca sunt d'alea made in spain...Sunt multe reclamatii de genu' asta...Posibil ca ai mers si cu el subturat...

Comment

La 3000 rpm am in jurul a 140 km/h
            Kiss Fm Gris Platine DC

Comment

Eu sunt sigura... Pe Dn1 merg cu 130-140 km/h.... Si ar merge mai mult dar imi este teama... Nu face urat...

Comment

Cred ca initiatorul are dCi 65 CP, deci ar trebui sa-i zica cineva viteza de la motorul respectiv.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Mai la a mea in a 5-a la 3000 de ture am cam pe acolo...Tot 120-130////la mine am vazut ca depinde de COMBUSTIBIL...Nush dc...Daca bag din aia de la benzinarii mai nevizitate..Am 120 la 3000...Cu omv...Am 132(sau pe acolo)
                  PS:Am dci de 68

Comment

@andrei21us: ceea ce spui tu e imposibil...Motorul antreneaza cutia de viteze iar aceasta la randul ei antreneaza rotile, deci rpm ale rotii sunt dp cu cele ale subansamblelor motoare, raportul nu se modifica niciodata (indiferent de combustibil).Daca se intampla asta, inseamna ca iti patineaza ambreiajul si nu cupleaza corespunzator...
                    Intotdeauna vei avea aceeasi viteza la acelasi regim de turatii INDIFERENT de tipul de combustibil.
                    PS: ai dci de 65, ca de 68 nu s-au fabricat ( si de fapt la roata sunt vreo 62 )

Comment

Acum am observat, threadul e pus la sectiunea dCi 70, deci asta e motorizarea lui.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pai pe asta am facut comanda Euro 4 70 cai laureat (poate astia mi-au pus ponei in loc) )
                        ym! dorinu2005@yahoo.com
                        BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

Originally posted by alx1978 View Post
                          La 3000 rpm am in jurul a 140 km/h
                          minti! sorry ca am fost atat de direct/dur, dar asa e. Doar daca ai logan de 85 de cai... Dar la 70 de cai, acolo esti; la 130 la ora, ai 3000 de ture, testat acum 30 minute. Intr-a 5-a vorbesc. Intr-a 4-a la 3000 de ture am 100/ora, intr-a 5-a am 130 (cu aproximatie, dar pe acolo). Apoi, intr-a 5-a la 100 la ora am 2400 de ture.... Cum doamne iarta-ma ajungeti voi la 140 in 3000 de ture?? Inseamna ca depasiti viteza maxima indicata de constructor daca e asa .... A, si nu prea urla motorul... Acuma na, depinde de fiecare cum are urechea, mai fina sau mai putin fina.
                          deci, e o eroare de citire undeva.
                          1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

@iancucezar o fii cum zici tu...Eu foloseam diesel mai no-name in timpul rodajului si dupa folosesc omv....O fii fost viteza mai mica unde era in rodaj

Comment

Nu conteaza ce tip de motorina ai bagat in ea: vei avea aceleasi rpm la aceeasi viteza indiferent de carburant. Am mai zis asta. Uite dau ex: la 3000 rpm ai 120 km/h chiar daca folosesti motorina de la Lukoil, Omv, Rompetrol, sau motorina SH ( de la tiristi).
                              Inteles?

Comment

Atunci dc in rodaj aveam 120 si acum am 130(si ceva)???

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google