Originally posted by bluee
View Post
La 3000 Rpm Ce Viteza Aveti La 1.5 Dci?
Collapse
X
-
ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
-
Mai sa fie!
Originally posted by bluee View PostLa 3000 rpm am 135-140 km/h...
Esti sigura ca doar atatea rotatii,,,"e"?
Ma mira,,,am mai ajuns si eu pe la viteza aceea, dar, pe cuvintelul meu de mai stiu turatia (zgomotul mi s-o parut "taricel").
Cred ca atunci cand voi ajunge la anumite viteze voi trage niste pics.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Cred ca initiatorul are dCi 65 CP, deci ar trebui sa-i zica cineva viteza de la motorul respectiv.
Comment
-
@andrei21us: ceea ce spui tu e imposibil...Motorul antreneaza cutia de viteze iar aceasta la randul ei antreneaza rotile, deci rpm ale rotii sunt dp cu cele ale subansamblelor motoare, raportul nu se modifica niciodata (indiferent de combustibil).Daca se intampla asta, inseamna ca iti patineaza ambreiajul si nu cupleaza corespunzator...
Intotdeauna vei avea aceeasi viteza la acelasi regim de turatii INDIFERENT de tipul de combustibil.
PS: ai dci de 65, ca de 68 nu s-au fabricat ( si de fapt la roata sunt vreo 62 )
Comment
-
Acum am observat, threadul e pus la sectiunea dCi 70, deci asta e motorizarea lui.
Comment
-
Pai pe asta am facut comanda Euro 4 70 cai laureat (poate astia mi-au pus ponei in loc) )ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Originally posted by alx1978 View PostLa 3000 rpm am in jurul a 140 km/h
deci, e o eroare de citire undeva.1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Nu conteaza ce tip de motorina ai bagat in ea: vei avea aceleasi rpm la aceeasi viteza indiferent de carburant. Am mai zis asta. Uite dau ex: la 3000 rpm ai 120 km/h chiar daca folosesti motorina de la Lukoil, Omv, Rompetrol, sau motorina SH ( de la tiristi).
Inteles?
Comment
Comment