If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am venit cu masina (logan 1.5 dCi) intre Sebes si Alba Iulia si pe la jumatatea drumului a ramas blacat schimbatorul in a 5-a "dar merge usor inainga dreapta nu merge dar ii in a 5-a ca am incercat sa plec cu ea de pe te si inapoi!!!"
stanga dreapta nu merge!!! sa fie blocat cautatorul?
posibil sa se fi rupt vreun cablu de la timonerie ...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
in alta viteza in loc de 5 poti baga? sau nu iasa deloc din 5? marsarier merge?
In principiu timoneria are 2 cabluri , unu pentru facut stanga dreapta si unu pentru inainte inapoi...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
deci... este in a 5-a merge inainte si inapoi ff usor si daca suflki in schimbator se misca si am incercat sa plec de pe loc dar ii in a 5-a ca se misca usor in nainte dar apoi moare motorul ca nu poti pleca cu a 5-a de pe loc!!! si se misca pe tura a -5a marsalier dar in marsalier nu merge !!!!
din primul post nu am inteles mai nimic inafara de faptul ca a ramas blocata maneta in treapta a 5 a.
sa o iau de la inceput iarasi :|
mergeam catre alba iulia, si circulatia s-a oprit deci trebuia sa schimb viteza!!!
voiam sa bag intr-a 2-a deoarece se mergea cu 30km\h si maneta mergea in gol inainte si inapoi; si ramasese intr-a 5-a si in marsalier nu merge!!! ca merge pe partea ~a 5-a <--> marsalier~!!!
ce pot sa fac sau ce poate avea???
Daca nu ma insel legatura dintre maneta si cutie este realizata pe cablu. Mai mult ca sigur ai un cablu rupt , motiv pentru care maneta joaca inaine si inapoi fara sa mai intre in viteza.
Este treaba de mecanic asta.......elevator....etc .
oke am inteles o sa va zic exact ce zice mecanicu!!! si cum am rezolvat!
mno am rezolvat
nu ii rupt nimik doar ca ,,, cablu de la schimbator are in cap o nuca ce se baga pe o "bila" (ii ca un fel de cuii cu o bila in cap!!!) si acea nuca s-a uzat si in a 5-a ia o pozitie pe care cade singura de pe acea bila si trebuie sa cumpar cabluri noi!!!
aceasta a fost problema mersi pentru ajutor!!!
Last edited by txbodigan; 17 December 2012, 23:06.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment