If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Rezolvare La Tacanitul De La 2000 De Ture Si Clampanit De Avans
Rezolvare La Tacanitul De La 2000 De Ture Si Clampanit De Avans
70 de lei si ai scapat,injectoarele trebuie reprogramate (recalibrate) cu ajutorul unei diagnoze renault originala dupa un anumit timp de functionare
Mie imi merge masina acum de parca i am schimbat motoru cu unu nou
Da, este un test de etanseitate unde se mai verifica si eventualele scurgeri de motorina. Nu este vorba de nici o recalibrare. Acesta de fapt baga aproximativ 1400 de bari in pompa si forteaza regulatorul de presiune si injectoarele. Testul asta ajuta mai ales daca regulatorul inepe sa clantane sau injectoarele incep sa fie mai galagioase. Intra'devar se schimba total mersul motorului dupa acest test. Il recomand, personal fac aceste operatiuni si lumea intr'adevar e multumita de rezultatul obtinut.
Si mie mi au facut testul doar ca mie mi au pus niste eprubete sa vada cat dau pe retur.A pus diagnoza si tot asa s-a accelerat masina de vreo 3/4 ori singura,apoi a luat eprubetele si totul era in normele standard.La mine a fost 30/35 ron nu mai stiu exact.(aveam soft pe masina)
Si mie mi au facut testul doar ca mie mi au pus niste eprubete sa vada cat dau pe retur.A pus diagnoza si tot asa s-a accelerat masina de vreo 3/4 ori singura,apoi a luat eprubetele si totul era in normele standard.La mine a fost 30/35 ron nu mai stiu exact.(aveam soft pe masina)
Nu stiu in ce masura acest test poate salva supapele de retur de la injectoare. Din moment ce acestea au un anumit grad de uzura, practic nu mai ai ce sa le faci. Ca fapt divers, inainte de test ti s'a spus ce valori aveau injectoarele ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment