Vand LOGAN 1.5 Dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand LOGAN 1.5 Dci

Ma gandesc din ce in ce mai serios sa-mi vand loganul. Singurul motiv ptr care vreau sa fac asta este ca nu are aer conditionat.. Vreau sa cumpar tot un LOGAn dci,de 85 cp, cu aer conditionat.
    Eu am un 1.5 dci, euro 4, 70 cp, februarie 2007.. Are huse originale, presuri originale, casetofon, 4 cauciucuri de iarna goodyear rulati 3000 km, casco (expira in noiembrie), rovigneta (expira in martie 2009), RCA (expira in februarie 2009).. Este in stare impecabila, nu a fost lovit, reviziile facute la timp...Am alimentat numai motorina efix de la rompetrol..
    Va rog ajutati-ma si spuneti-mi cat as putea sa obtin pe el..

Acuma depinde cati km are la bord si cand expira garantia ,spor la vanzare si sa obti un pret cat mai bun!!!!!!!

Comment

Nu ai scris ce echipare este

Comment

Este model AMBIANCE.. Are 16.000 km reali...Iese din garantie luna viitoare..Nu stiu cat sa cer pe ea.

Comment

Iei prea putin din pacate.
          Asta e piata, acum e cel prost moment sa-ti vinzi masina.
          Cam 6000 euro, nici atat.

Comment

O sa iei in jur de 5000 euro pe ea.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Du-te intai la buy back si vezi cat iti da pe masina iar apoi ii intrebi cum au determinat pretul.Ma indoiesc ca iti vor spune ce pret vor pune la randul lor la revanzare, dar nu te costa nimic sa-i intrebi.
              O alta solutie ar fi sa te uiti pe situri-le dedicate de masini sh gen "autovit" si sa vezi ce preturi au masinile cu caracteristici apropiate cu a ta.
              La "LOGAN" in general se pierde foarte mult daca o vinzi pentru ca e masina nationala iar preturile cerute dupa 1an si ceva sunt apropiate de preturile masinilor noi iar omul zice ca mai bine pune diferenta si are masina noua.Eu spre exemplu acum cativa ani ca sa pot scoate un pret nu neaparat pe cel care il voiam eu ci pretul corect pe o masina a trebuit s-o dau in rate care s-au intins pe un an de zile.
              Bafta la vanzare.
              Last edited by Cromatic; 25 July 2008, 19:19.

Comment

Multumesc ptr sfaturi.. Am lansat vestea printre cunoscuti si cer 6500 negociabil.. Sper sa o dau cu 6000..
                Am doar 16000 km si asta este un avantaj, zic eu...
                Last edited by bluee; 25 July 2008, 19:22.

Comment

hai ca bat toba in jurul casii ,poate se gaseste vre-un amator,iar pretul corect evaluat ti-l poate spune o firma de asigurari unde poti sa intrebi cat ar fi casco la ei,chiar daca ai casco ei nu trebuie sa stie acest lucru........ Bafta , iar preturi bune se scot tot la noi in Sibiu in targ .
                  http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

6880 euro este suma asigurata de casco....trimite-mi un pm cu nr tau de tel.... l-am avut dar nu-l mai gasesc.
                    am vb cu 2 prieteni din medias si imprastie si ei vestea....sper sa-l dau cat mai repede...

Comment

@bluee, sper ca pana la urma ai rezolvat problema cu turbosuflanta altfel te sfatuiesc sa n-o dai pe la cunoscuti ca te faci de bafta(e un sfat foarte prietenesc pentru ca eu am vazut cazuri).

Comment

Nu aveam probleme cu turbosuflanta..Au evaluat gresit cei de la service....Au schimbat un furtun si s-a rezolvat problema..

Comment

Dar daca iti montezi AC pe masina nu iesi mai ieftin ,in primul rand pierzi ceva bani la vanzare,pierzi ceva bani la cumparare ,iarasi RAR ,taxa inmatriculare,taxa ,taxe........Ce zici ,mai scoti un CAR si ai montat AC si pace ai.
                          http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

O.K., insa ceea ce m-a determinat sa-ti spun lucrul asta este faptul ca, dupa schimbarea furtunului nu pareai prea sigura de rezolvarea problemei.
                            Un coleg de serviciu a vandut o masina care avea unele probleme(si nu i-a spus) unui alt coleg de serviciu.Nu-ti spun ce panarama a iesit pentru ca cel care a vandut masina nu a recunoscut nici in ruptul capului problemele.Si acum dupa mai bine de un an de zile inca se evita si nu vorbesc unul cu celalalt.
                            Inca o data, bafta la vanzare.

Comment

Ai si tu ceva poze cu masina?
                              Varul meu e interesat sa-si cumpere masina si a zis ca logan nou nu ia...Se orientase la Renault Clio...Dar cine stie?
                              hai cu pozele...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google