O sa pun poze saptamana viitoare.. AM aparatul foto la bucuresti iar eu sunt la agnita..Marti o sa pun poze...
Vand LOGAN 1.5 Dci
Collapse
X
-
@cromatic: masina nu isi pierde din valoare pt ca e nationala. Uita-te chiar si in ograda BMW, sa vezi diferente de pret chiar si dupa un an.
Masina pierde dupa ce a trecut un an, aproximativ 20% din valoarea ei, dupa care teoretic, se devalorizeaza cu aproximativ 10% pe an.
Ex: eu am cumparat masina cu 27 200 lei.
La buy back ,pret de catalog, dupa 1 an si nu mai mult de 12 000 km, pretul a fost de 21 000 lei. ( in cazul de fata cam 30% din valoare).
PS: am vb cu un consultant de vanzari auto.
PS2 : din pacate bluee, pretul tau e mult prea mare. Pretul realist e cel spus de andrei.
Sper ca nu te superi, dar masinile ce nu au dotari, se devalorizeaza si mai repede.
Comment
-
Bluee, dupa vara anului trecut m-am hotarat sa vand loganul, fiindca nu aveam aer.Cerusem un pret care eu consideram ca era corect, dar am fost uimit la cat s-a evaluat masina si de cei de la AAA, cat si de cei de la Dacia. Drept urmare, am renuntat la idee si ....Am luat inca o masina , e adevarat, un tico, dar cu aer. Ghici cine se racoreste vara asta? Eu..Sotia sta in dreapta pana trecem de caldura.
Am iesit mult mai ieftin asa, decat sa pierd bani pe o masina de 2 ani, inca in garantie si cu putini km.
E doar o povestioara, poate te ajuta la ceva
Comment
-
Am vazut masinuta lui Bluee,arata foarte bine ,am tras cateva poze la ceas de seara cu telefonul ,am sa le postez in scurt timp ,neatinsa ,nejulita ,arata foarte bine iar sfatul meu, sa nu se grabeasca , poate obtine in jur de 6000 de euro dar trebuie cat mai mediatizat anuntul...
nu mai da quote la ultimul post, mai ales ca e chiar al tau...
maine cand va fi curata o sa-i fac poze din mai multe unghiuri........Sper sa aiba un client serios.
si nu mai posta consecutiv, ai 10 minute sa-ti editezi propriul post. foloseste cu incredere butonul "edit"Last edited by Seba; 26 July 2008, 02:13.
Comment
-
Bluee, daca vrei s-o dai repede, nu vei lua aia 6000 decat printr-o intamplare super fericita , iar daca nu te grabesti suficient (ca inca nu pari hotarata), intre timp valoarea ii va mai scadea, deci oricum iesi in paguba...
pana la urma, intereseaza-te cat te-ar costa montarea a/c pe masina (daca asta e singurul neajuns) si cat te costa una noua, tu esti singura care stie daca se merita sau nu sa faci miscarea. Bafta la socoteli si sa-ti iasa pasenta asa cum vrei tu
apropo, mutam topicul la anunturi online? Da-mi pm, te rog...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
O sa fac cinste....
Eu plec in Norvegia in 3 august si ma intorc pe 11 august.. Am lansat vestea ca vreau sa vand Loganul si astept eventualii cumparatori... Nu ma grabesc dar nici nu o dau pe un pret mic... Fara 6000 euro nu o dau....
O sa pun poze cu masinuta mea luni...
Comment
-
Pana pleci in Norvegia, mergi la cativa dealeri, din Sibiu si Bucuresti, sa vezi pretul oferit de ei. Mergi si la AAA Auto sa vezi si pretul celor de acolo. De asemenea o poti pune pe site-ul Autovit.
Comment
-
Originally posted by bluee View PostIn luna august vreau sa merg cu masina in targ la Sibiu....
Comment
-
poze recente......
Originally posted by bluee View PostMultumesc Andrei....O sa ma ocup serios de problema asta saptamana viitoare.....
In luna august vreau sa merg cu masina in targ la Sibiu.... In Bucuresti o sa pun un afis pe ea... Poate am noroc si o vand.....Attached Files- znu (10).jpg (46.8 KB, 107 views)
- znu (9).jpg (38.7 KB, 73 views)
- znu (8).jpg (38.0 KB, 63 views)
- znu (7).jpg (48.1 KB, 65 views)
- znu (6).jpg (48.0 KB, 54 views)
- znu (5).jpg (53.6 KB, 44 views)
- znu (4).jpg (50.7 KB, 44 views)
- znu (3).jpg (51.2 KB, 41 views)
- znu (2).jpg (49.1 KB, 41 views)
- znu (1).jpg (52.8 KB, 46 views)
Comment
Comment