Originally posted by Peter Pan
View Post
Pompa de Injectie (Regulatorul de Debit)
Collapse
X
-
Salut
Am citit in multe locuri despre problemele voastre mai ales la motor. In fiecare caz daca sunt atent am si eu simptomele. Spuneti-mi si mie unde si cit costa sa aflu toate hibele pe care s-ar putea sa le am la masina.
Multumesc frumos anticipatsigpicPasionat de MCV si natura
Comment
-
--------------------------------------------------------------------------------
duze injector 200 ron buc. comanda de min.4 buc
Comment
-
Ajutor, resoftare in vederea functionarii cu un nou IMV
Salut,
Am cumparat de la "puyutu07" un IMV (inlet metering valve) pentru pompa de injectie (regleaza debitul / presiunea) in data de 15.12.2010.
Nici pana azi nu am reusit sa gasesc pe cineva care sa stie in ce consta aceasta resoftare despre care vorbesc "kata dog" si "puyutu07" pentru a ma putea folosi de noul IMV...
Am discutat la telefon cu "kata dog" care a avut aceeasi problema si spune ca s-a rezolvat printr-o resoftare; am discutat si cu Dorin, baiatul care i-a facut resoftarea (http://www.loganclub.ro/forum/pompa_...e-t6211p2.html) si nu-si mai aminteste ce anume a facut.
Este cineva in zona GALATI - BRAILA - FOCSANI care ma poate ajuta? Stie cineva ce se poate face ca sa fie recunoscut noul IMV?
Am dat banutii si nu imi pot rezolva problema.
Va multumesc
Comment
-
Originally posted by db-75-mai View Postdci de 75 cp nu este cel putin pana acum
asa ca de care vrei ca as putea sa te ajut
duze 150 si o bucata la mai multe se discuta pretul
originale delphi
I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
Originally posted by yooly89 View Postsalut.....eu am aqm 50.000 de km dar p la 45.000 mi-a cazut kitul de presiune(sau regulator de presiune) de la pompa de injectie.....dupa c am stat ore bune pe la service mi sa spus k nu o au pe stoc si k vine in 4 zile....nici nu am stat pe ganduri...am fost in vitan si am luat piesa..am dat 460 lei cu garantie fata de 520 cat era la ei...dar pana la urma tot la ei la service m-am intors ptr montaj..
Comment
Comment