Pica Injectoarele Euro 4?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pica Injectoarele Euro 4?

Am un logan 1.5 dci euro 3 (65 cp) si am schimbat injectoarele la 38.000 km. Sunt curios daca la motoarele Euro 4 (an fabricatie dupa 2007) pica injectoarele la fel de des ca la euro 3?

Injectoarele nu pica asa ca singure. Intelegeti o data pentru totdeauna. Niciodata nu pot pica deodata 4 injectoare. Este imposibil. Ele pica doar datorita calitatii combustibilului pe care-l folositi.
    Last edited by adicata2003; 27 January 2009, 23:19.

Comment

Avem deja un topic dedicat.
      Rog inchiderea acestuia.

Multumesc!
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Aloo. Eu intrebam daca pica injectoare la Euro 4 si nu ca pica toate. Stiu asta. Am scris si mai sus ca am trecut prin asa ceva. Tot ce se vorbea pe celalalt topic era despre faptul ca au picat unele injectoare dar erau euro 3. De aceea am deschis alt topic in care intrebam despre cele euro 4. Cat despre faptul ca injectoarele pica din cauza motorinei proaste nu cred ca mai are cineva vreun dubiu.

@77sky - stiu despre acel topic si dupa titlu vezi ca scrie "Probleme injectoare 1.5 dci 65 cp". Eu ma interesam de motoarele de 70 cp. De asta am creat alt topic.
        Last edited by Adrian.C; 27 January 2009, 23:27.

Comment

Injectoare Euro 3 = injectoare Euro 4. Din punct de vedere constructiv sunt la fel. Sunt mici diferentele. S-ar putea sa difere na nr. de orificii din dusa. Daca pica si alea vor pica si celelalte. Sun practic la fel (sunt mici diferente)

Comment

Originally posted by Adrian.C View Post
            @77sky - stiu despre acel topic si dupa titlu vezi ca scrie "Probleme injectoare 1.5 dci 65 cp". Eu ma interesam de motoarele de 70 cp. De asta am creat alt topic.
            Eu te-as intreba ceva:
            1. Care sunt diferentele intre motoarele euro 3 si euro 4?
            2. Ai cautat ceva aici si ai gasit cu mare greutate sau poate nu? Tocmai din cauza mai multor topicuri care dezbat aceeasi tema.
            3. S-ar putea crea topicuri adiacente injectoarelor de genul: cu ce motorina pica? cu ce strecurati motorina ca sa nu pice? cum folositi motorul ca sa nu pice injectoru'... si alte asemenea aberatii?
            In topicul acela, pe care zici ca l-ai parcurs, au postat si colegi cu motoare de 70 CP.

Tot mai crezi ca e nevoie de inca o "codita"?
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google