logan kiss fm 85cp dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dupa ce am mai facut ceva kilometri si am mai testat masina, am observat ca zumzetul ala apare mai ales cand e la relanti sau subturata(in rest apare mai rar), se aude si in stationare si in mers.
    Acu de ieri alta belea... cand inchid geamul de la sofer scartaie rau de tot, zici ca zgarie cineva cu o piatra pe el... cu zumzetul ala m-am mai obisnuit, nu stiu ce sa zic dar nu m-as duce in service dupa 5 zile de la cumparare... nu stiu cum s afac cu geamul ala e incredibil...a inceput sa faca dintr-o data(peste noapte )
    Multumesc de posibilele sfaturi

Numai bine!

Comment

• Asa scartaie toate geamurile nu ai ce sa le faci. Oricum, zgomotele astea nu sunt niste probleme, stai linistit.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Scartaie geamurile si la alte marci cu pretentii, dupa un timp poate sa dispara (la fratelo dupa vreo 15000 n-a mai scartait).

Comment

• Depinde daca e de la macara sau de la imbinarea cheder-geam. Poate sa nu dispara niciodata singur, dar asta e un nimic, sa nu se intample alte chestii cu masina, nu un scartait amarat.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• stie cineva de ce se aprinde martorul de la apa ,si motorul tinde sa nu mai traga,temp la apa nu are mai mult de de doua linii,apa nu e fierbinte,lichidul este la nivel,astept raspuns.

Comment

• Daca erai politicos, poate castigai mai multe.
              Dar asa...asteapta matale mult si bine.

Comment

• tot comunist ai ramas ,degeaba ai crescut

Comment

• Pai dumneata iei forumul pe post de service auto? Vrei informatii prompte, te duci la service. Aici, ne ajutam unul pe altul, in limita bunului simt si al respectului fata de celalalt.
                  Mitocania si nesimtirea au si ele reversul medaliei.

Comment

• comunismul e mai degraba o chestie de gusturi politice...fiecare are dreptul sa fie psd-ist sau democrat.....dar politetea...e mereu obligatorie

Comment

• scuze daca am atins pe cineva in mod direct,dar nu am vrut sa fiu nepoliticos,dar nu cred ca este un site de plecaciuni .multumesc!

Comment

• nu este un site de plecaciuni, dar respectul trebuie sa fie reciproc. tu nu ai intrebat ceva, ai dat un ordin sa ti se raspunda.
                        revenind la problema ta, e posibil sa ai blocata pompa de apa, dop de gehata ceva
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• aham..asa mai merge...da un search..cred ca s-a mai discutat pe problema asta...trebuie doar sa ai putina rabdare sa cauti...daca nu gasesti,revin-o cu mai ulte detalii...gen...de cand ai masina ,de cand se intampla asta,in ce conditii....sigur se vor gasi destui baieti politicosi care te vor ajuta...vorbesc din proprie experienta(intotdeauna am gasit rezolvari la probleme pe forum)
                          Last edited by adrianixx; 27 December 2009, 00:22.

Comment

• multumesc pt. raspunsuri,dar totusi am o nelamurire;afara e destul de cald,temperatura la apa nu urca mai mult e doua linii,am si pus mana pe furtune sa vad; masina e din 2008.mai,dci 85 cai.scuze daca am fost deplasat.

Comment

• Daca se aprinde martorul de la lichidul de racire iar temperatura e ok, problema e la sistemul de alimentare/injectie. Poate fi filtrul de motorina infundat, poate trage aer pe undeva sau, mai grav, poate fi injector defect.
                              INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• multumesc,cam asta am banuit si eu ca e cazul sa schimb filtrul,dar nu eram sigur daca poate fi o legatura cu martorul de la apa,numai ca imi parea suspect ca nu mai trage. o seara buna la toata lumea!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google