Originally posted by andrei
View Post
logan kiss fm 85cp dci
Collapse
X
-
sigpic
-
Din septembrie 2006 pana in prezent se pun exact aceleasi boxe pe toate echiparile, nu conteaza.
Comment
-
Salutari la toti pupaciosii !
Salut!
Sunt nou aici. Am comandat si eu de 2 saptamani un Kiss FM dCI 85 HP. Termen de livrare 3 sapt., teoretic pe 7 februarie ar trebui sa-l primesc. Sper sa fi facut o alegere buna, ca multi mi-au spus ca la banii astia puteam sa-mi aduc ceva SH nemtesc, ca parca francezii nu s-ar pricepe sa faca motoare. Om trai si om vedea.
Sa auzim de bine.sigpic
Comment
-
Asa zic toti, sa iei SH la banii astia. Dar normal ca e mai buna o masina noua, o sa vezi.
Ai mai pus alte optionale pe ea?
Comment
-
[QUOTE=andrei;66362]Asa zic toti, sa iei SH la banii astia. Dar normal ca e mai buna o masina noua, o sa vezi.
Ai mai pus alte optionale pe ea?
In afara de vopsea metalizata, nimic altceva. Ca la gropile noastre jante de aluminiu nu-si au rostul, si garantia extinsa la fel, dupa parerea mea, iara nu-si are rostul, deoarece, si asa se platesc consumabilele si manopera pentru orice revizie, ba mai mult majoritatea service-urilor te si obliga sa iei de la ei, asa ca de aia am zis pas.sigpic
Comment
-
Am un Logan Kiss DCi 85 CP cu 950 km la bord.
Pana acum nu mi-a intrat niciodata ABS-ul,dar nici nu am franat brusc niciodata.
Trebuie sa franez brusc ca sa intre sau cum pot sa-l verific daca functioneaza?(mie imi e teama ca s-ar putea sa nu functioneze si am dat atatia bani aiurea)
Multumesc
Comment
-
@catalin81noc: Franeaza puternice pe asfalt sau franeaza pe o suprafata cu aderenta scazuta si o sa intre ABS-ul.
E imposibil totusi sa nu mearga, asta e doar o impresie a ta.
Atata timp cat martorul din bord nu e aprins, ABS-ul functioneaza.
Comment
-
Originally posted by andrei View Post@catalin81noc: Franeaza puternice pe asfalt sau franeaza pe o suprafata cu aderenta scazuta si o sa intre ABS-ul.
E imposibil totusi sa nu mearga, asta e doar o impresie a ta.
Atata timp cat martorul din bord nu e aprins, ABS-ul functioneaza.
si apropo de unde frate au atata reputatiii...din cersit gen "da inapoi"ce se castiga sunteti de tot rasul cei care cersesc reputatia doar pentru a ......
Comment
-
Originally posted by petroman View Postare mare dreptate ce spune andrei cu toate ca repeta ce am spus si eu
Comment
-
pai exact cum spunea petroman iei un raspuns il infloresti si il postezi si tia mi spus odata prin decembrie ca ii iei raspunsurile si i le postezi inflorite cum zicea si administratorul ca faci chestia asta sa inteleaga toata lumea"adica numai tu intelegeai ce zicea el"(si daca tia zis ca nu mai intra apai asa e putine sanse sa mai intre)cred ca o sa va priveasca cum am facut si eu pana acum
Comment
-
Salutare. Mi-a venit si mie masina cu intarziere de o zi. Cat pe ce sa fie intarzierea mai mare, deoarece banca a virat banii doar a doua zi dupa ce am semnat contractul si a fost o diferenta de curs valutar, bineinteles in defavoarea mea, din care cauza factura a trebuit sa fie returnata, refacuta, etc... birocratie. Bine ca s-a terminat. Deocamdata incerc sa ma familiarizez cu masina, deoarece nu sunt obisnuit cu diesel-ul. Cand am iesit de la dealer CB-ul imi arata un consum mediu de 12,5%, dar dupa vreo 4-5 km facuti a scazut la 8,1%. Sper sa mai scada, ca deocamdata nu ma stiu cu schimbatul vitezelor optim, nu cunosc masina. Am crezut ca CB-ul o sa arate si consumul de moment, nu numai consumul mediu, dar se pare ca nu e asa. Cam atat deocamdata. Toate cele bune.sigpic
Comment
Comment