If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sa o stapanesti sanatos!
Consumul de 12,5% e din cauza forjei pe care o dau cei de la livrari.
El o sa scada (de la 8% cat ai acum) dupa vreo 3.000-4.000 km, cand motorul "isi da drumul".
Consum instantaneu nu mai exista din toamna lui 2006.
@rouge de feu de ce nu resetezi tu datele calculatorului ca sa vezi cat iti consuma la mersul tau? Eu am luat-o cu un consum de 17%, duap 2 zile mi-a scazut la 7.5 si l-am resetat cand am plecat la drum lung si chair si in rodaj am obtinut 4.2l/100km Bucuresti-Sinaia cu o viteza medie de 82km/h
@catalin81noc, nici eu nu am mai vazut ABS pana acum si de curiozitate, intr-o seara am dat o tura prin Otopeni si am intrat in spre aeroport unde era ceata si ud pe jos. La 60km/h am apasat frana brusc si foarte hotarat (eram singur in masina si pe drum ca sa nu ma injure careva ). Se simt nsite vibratii in pedala, dar nu trebuie sa opresti apasarea si vei vedea ca masina se opreste foarte repede si nu incepe sa patineze in stilul sanie.
Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
hahaha cum sa merg om remorcat? Pur si simplu am fost 2 persoane in masina si am mers cat de potolit am putut masina fiind in rodaj evident. Nici macar pe portiunea dreapta de dupa centura Ploiestiului nu am sarit de 100km/h, drumul a fost liber , neasteptat de liber, nu am facut nici macar o depasire, cred ca si un pensionar cu o dacie veche m-ar fi depasit de nenumarate ori. Recunosc a fost al naibii de plictisitor si monoton si am gadila talpa sa fac niste sprinturi cu ea dar am decis sa ma abtin in rodaj mai ales ca mai am 300km si implinesc si eu 1500km Si pe langa asta am cautat mereu sa o tin in jurul valorii de 1900-2000 ture ca sa nu fie nici subturata. Vremea a fost foarte prietenoasa, nu stiu daca influenteaza insa la Loganul 1.4 cand era ceata sau ploua imi crestea consumul fenomenal si se misca exact ca un melc obosit (dar tot imi e dor de masina aia, pana ma apuc si de customizarea actualei)
Deci pana la urma care e faza cu rodajul, unii zic sa o calci sa "o inveti cu viteza si cu turele de mica ", altii zic sa mergi cu ea 1000 km si chiar mai mult cu maxim de 3000 rpm la schimbatul vitezelor. Eu am aproape 900 km si pot sa zic ca am mers cu ea pana in 3000 rpm si de cateva ori am depasit turatia asta . Ma facut bine , am facut rau ? ... ma lamureste si pe mine cineva
Cand am ridicat masina de la dealer mi-au zis sa nu depasesc max 3500 rpm in primii 1000km dealtfel scrie si in cartea tehnica ....
PS: Ca si consum va pot spune ca am scos o medie de 6,2 litrii in afara cu o viteza de 120 km /h si in oras
consumul sta undeva pe la 9 -9,5 % intr-un trafic destul de aglomerat .
Benzina TOP 99 de la Petrom , cica e mai buna , o sa bag si Carerra 100 sa vad daca se simte diferenta.
Eu Sunt Multumit !
Last edited by Bad_Wolf; 14 February 2008, 11:41.
Reason: PS
Nu trebuie sa depasesti 3500 rpm cu zice in carte, dar ar fi indicat sa mergi pana in 3000 rpm, cum ai mers tu, in primii 1000 km. Dupa nu mai conteaza.
Inseamna ca n-ai avut 82km/h media. E foarte mult! Probabil ai avut o medie de 45-55km/h, si asa mai vii de-acasa.
Ce e asa incredibil sa ai o medie de 82km/h si consumul respectiv?
Incearca sa reproduci traseul in conditiile pe care le-am avut si zi-mi cat iti iese consumul la o viteza apropiata de cea specificata de mine. Spor!
Salutare. Am revenit impreuna cu golanasul meu.Pot spune, cat am parcurs cu ea aproximativ 80 de km (ieri am ridicat-o de la dealer), ca are o motorizare foarte tare.Referitor la consum: 6.9 l viteza medie 20 km/h, circulat numai in Bucuresti 1900-2000 de ture, motorina Euro 5 de la MOL (singura benzinarie de langa dealer).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment