got it..esti printre putinii care ma cred :P, merci.
Consum 1,5 DCI 85 CP
Collapse
X
-
De acord cu tine in ceea ce spui, chiar sustin consumul prezentat de tine ca fiind unul real. E un consum BUN.
De acord cu tine si la conditiile de drum, o singura intrebare as avea (off-topic si cer scuze) drumul acela dintre constanta si mangalia nu este National European?9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Drum European sau national se incadreaza in aceleasi limite de viteza parca asa mi-se pare comparativ cu autostrada unde limita este de 130 si poti fugi cu 200 sa scoti un consum de 10la %,cit despre oras am un consum rezonabil zic eu de 6 la%,niciodata 7.
Comment
-
Fratilor o mare problema am: loganul meu 1.5 85 cai imi consuma 5.9 mixt, iar dupa ce l-am dus la revizia de 1 an mi-a aratat 7.5!!!de la ce oare sa fie asta??mentionez ca am stat lanaga masina cat timp s-a lucrat la ea si nu s-au plimbat baietii sau chestii de genu astaGlory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!
Comment
-
eu am consum mediu 6%.
de 6 nu-mi sare idiferent cum merg, dar mai mic se poate, am experimentat, daca nu schimb des vitezele si merg mai relaxat pot scoate si 5% in oras, dar eu merg mai turat de obicei, schimb vitezele la 2750-3000 rpm constant si incerc sa nu merg cu mai putin de 2000 rpm.
Comment
-
In primul rand eu te-as sfatui sa refaci calculele. O sa ai o surpriza placuta (consumul e sub 8 L, poate un 6.5, insa...oricum ai merge, oricat de ger ar fi afara, nu ajungi la acela zis de tine )
In al doilea rand: motorul se incalzeste mult mai repede (aici ma gandesc la 2 linii; cam 3-4 km, cca 3-5 minute)Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment