MCV 1.5 dci in oras 6.5-7% la 7% am cam alergat putin...
Consum 1,5 DCI 85 CP
Collapse
X
-
Asta da consum
De curand m-am intors de la mare. Computerul arata asa: 1500 km. parcursi, 70 litri de carburant, OMV sprint, medie 4,6 la suta, regim mixt, aici intrand drum national, autostrada, orase: Sibiu, Bucuresti, Constanta, Mangalia. Viteza cuprinsa intre 30 km/ora si 150, chiar 180 pe portiuni de autostrada. Sunt super multumit.!!!
Comment
-
haide sa va spun si eu ce consum am scos cu 1.5Dci 85 remapat si cu Un fel de aditiv in ulei de innobilare.Drum intre Campina (Prahova) si Constanta mers constant cu 100 in treapta 5 rar cand scadeam pe la 90 si cu anumite portiuni(radara) unde franam am scos pe CB un consum de 3.5l/100km fara accelerari bruste sau alte chestii..mers batraneste.
La intoarcere am mers constant 120-130km/h si am scos cam 4.8l/100km.
Comment
-
Originally posted by puyutzu07 View Posthaide sa va spun si eu ce consum am scos cu 1.5Dci 85 remapat si cu Un fel de aditiv in ulei de innobilare.Drum intre Campina (Prahova) si Constanta mers constant cu 100 in treapta 5 rar cand scadeam pe la 90 si cu anumite portiuni(radara) unde franam am scos pe CB un consum de 3.5l/100km fara accelerari bruste sau alte chestii..mers batraneste.
La intoarcere am mers constant 120-130km/h si am scos cam 4.8l/100km.
Comment
-
la mine nu e numai resoftarea...mai am si un fel de aditiv in motor care reduce frecarile..care s-a simtit f mult..s-a redus si zgomotul motorului si pe buna dreptate chiar 3.5l/10km am avut consum.In oras sa zic cam un 4.6-4.8 depinde...oricum eu sunt multumit.Consumul il fac dupa cum merg.
Comment
-
Ce consumuri aveti voi ... eu nu mai schimb vitezele sub 2.200 - 2.500 tr./min. si consumul afisat la computerul de bord 5.6 - 5.8 % in oras, nu stiu cat este de real, dar voi face un calcul pana la urma ca sa pot afla mai exact, iar in oras 4.8 % este real doar daca schimbi vitezele pana la 1.500-1.700 tr./min., ceea ce nu recomand !!! Bafta la toata lumea :-)
Comment
-
mie imi oras imi ia cam 5.5-5.6 daca nu accelerez brusc si schimb max la 2500 de ture, iar cand o mai fortez, ii mai dau o talpa ajunge pe la 6.0-6.2. Si eu inaite aveam benzina si mi se pareau sf consumu de diesel mai ales extern dar se poate daca te abtii sa nu o calci.
Comment
Comment