6 l/100km in IASI
Consum 1,5 DCI 85 CP
Collapse
X
-
-
Originally posted by Andreis View Post10.1/100
Ma minunez cand vad cat de putin consumati in oras...
Nu vreau sa polemizez. Cred ca un consum de 6-7 % e obtinut in conditii de trafic lejer.
Comment
-
Am eu impresia ca ai mers cam subturat, in rodaj deobicei consuma in jur de 5-5,5 extra-urban.
Sa stii ca poti merge pana in 120 km/h maxim.
Comment
-
eu am mers cu 120km/h...si am consumat 4.5 ...3persoane plus bagaje( in afara localitatzii)
Comment
-
Originally posted by andrei View PostAm eu impresia ca ai mers cam subturat, in rodaj deobicei consuma in jur de 5-5,5 extra-urban.
Sa stii ca poti merge pana in 120 km/h maxim.''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
Originally posted by andrei View PostAm eu impresia ca ai mers cam subturat, in rodaj deobicei consuma in jur de 5-5,5 extra-urban.
Sa stii ca poti merge pana in 120 km/h maxim.
aveti cumva o obsesie? cuvantul "subturat"... am citit din multe posturi acest cuvant, nu vad ce legatura are cu mersul omului de mai sus dci-ul meu in rodaj avea consumul in afara orasului de 4.3 % te asigur ca nu am menajat motorul ... reprize intre 60-130 !!!!
sper sa nu se interpreteze in nume de rau .. dar personal ma deranjeaza frecventa...
Va multumesc pentru amabilitate si intelegere
Comment
-
Si ce daca apare cuvantul asta de atatea ori pe forum?
Daca te deranjeaza nu te tine nimeni sa citesti.
Sa stii ca mersul subturat e un fenomen foarte des intalnit la Loganurile dCi, daca ai sta cateva zile in service sa vezi cum apar Loganurile cu injectoare infundate, calamina si alte cele ti-ai schimba parerea...
Consumul, mie mi s-a parut ca e mic, tinand cont de faptul ca o sa mai scada dupa rodaj, o sa ajunga la 3%?Last edited by andrei; 23 January 2008, 23:53.
Comment
-
ai dreptate si tu!!
aia poarta toti tricouri cu "bad user" sau daca nu au sa le dea service-ul.... DACIA scris mare si sub Bad User... oricum nu stiu ei ce inseamna si se vor mandrii cu ele
@petroman .. apare calamina... in timp .... foarte mare.
Comment
-
Facut 300 de km, cu motorina rompetrol, consumul mediu afisat 3,8. Nu am menajat deloc masina, dar nici nu am fortat-o. In medie am mers cu 100 km/h. Sofer si inca un pasager. M-am mirat si eu. Singurul fapt la care m-am gandit a fost ca se incalzise bine afara, si na, cum o am din noiembrie, nu cred ca a prins vreme asa de frumoasa si de calda.
Momentan am 7500km .
Comment
Comment