Originally posted by Marcy
1.5 DCI Albastru Mineral
Collapse
X
-
Se comanda separat nu e STD, doar daca acorda dealerul vreo promotie.Am vrut sa pun si eu ... ma seaca culoarea rau de tot nu e in ton cu restu'.
Comment
-
Originally posted by CRISXDaca suntem asa multi cu 1.5 DCI 85 CP, unde sunteti ? ca eu zilnic ma uit dupa i-uri rosii prin Bucuresti si n-am vazut decat o data pe un MCV !
Albastru mineral sunt multe, dar unde-s i-urile rosii ?
Originally posted by MarcyMerci Frumos baieti!
Am fost cu mp3-ul la garantie au zis ca verifica si eventual o sa-mi dea altul si sa ma duc saptamana viitoare
Intre timp mi-am luat altul un Sony CDX-GT610U e tare rau
Masina se comporta foarte bine,consum oras bara la bara 6,1) am facut 501 km
) o sa revin cu niste poze duminica dupa ce o spal, daca nu ploua, in rest toate bune si frumoase
Bafta la toata lumea :p
Originally posted by MarcyMerci Frumos baieti!
Am fost cu mp3-ul la garantie au zis ca verifica si eventual o sa-mi dea altul si sa ma duc saptamana viitoare
Intre timp mi-am luat altul un Sony CDX-GT610U e tare rau
Masina se comporta foarte bine,consum oras bara la bara 6,1) am facut 501 km
) o sa revin cu niste poze duminica dupa ce o spal, daca nu ploua, in rest toate bune si frumoase
Bafta la toata lumea :psunt baieti buni
Originally posted by cosmin711Marcy , te rog spune-mi : cotiera e standard pe Prestige sau ai facut comanda separat ?Attached FilesLast edited by andrei; 9 December 2007, 16:59.
Comment
-
Cotiera ca a mea se poate cumpara de la dealer, costa 200 ron si 10-20 ron montarea
Am facut si un un drum de 120 km in afara bucurestiului,viteza maxim 100 consum 4,6650km facuti pana acum
)
Dacia Logan Prestige 1.5DCI cu 85 CP Albastru Mineral
Comment
-
Revin cu niste poze, facute ieri dupa ce am spalat masina
mp3 player-ul mi sa schimbat cu unul nou si vreau sa-l vad cam cat sa cer pe el?
am facut si eu 850 km cat despre consum pe vremea asta in bucuresti 7,3maxim treapta 3 :p
Dacia Logan Prestige 1.5DCI cu 85 CP Albastru Mineral
Comment
-
Pe MP3 cere 200 sau 250 ron. El nou e 550 ron.
Comment
-
Originally posted by MarcyRevin cu niste poze, facute ieri dupa ce am spalat masina
mp3 player-ul mi sa schimbat cu unul nou si vreau sa-l vad cam cat sa cer pe el?1.5 DC 85 CP
Comment
-
! off topic !.. ma bag si eu in zeama, uite o culoare mai interesanta desi e murdara masina pare mai curata decat altele
Comment
-
Originally posted by mdi_pro! off topic !.. ma bag si eu in zeama, uite o culoare mai interesanta desi e murdara masina pare mai curata decat altelesi eu am vrut sa iau culoarea asta dar am vazuto la soare si .......
Comment
-
la vara diferenta cu un termometru pe tabla va fii in favoarea mea, in plus mai economisesc ceva la spalatorie
Comment
-
Originally posted by mdi_pro! off topic !.. ma bag si eu in zeama, uite o culoare mai interesanta desi e murdara masina pare mai curata decat altele
Eu asa am ales atunci cand am facut comnada.Am zis eu ca e mai interesanta!
Oricum si asta arata f bine!E a ta?dc e a ta sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, fara accidente de orice fel!!1.5 DC 85 CP
Comment
Comment