Originally posted by Marcy
1.5 DCI Albastru Mineral
Collapse
X
-
Se comanda separat nu e STD, doar daca acorda dealerul vreo promotie.Am vrut sa pun si eu ... ma seaca culoarea rau de tot nu e in ton cu restu'.
Comment
-
Originally posted by CRISXDaca suntem asa multi cu 1.5 DCI 85 CP, unde sunteti ? ca eu zilnic ma uit dupa i-uri rosii prin Bucuresti si n-am vazut decat o data pe un MCV !
Albastru mineral sunt multe, dar unde-s i-urile rosii ?
Originally posted by MarcyMerci Frumos baieti!
Am fost cu mp3-ul la garantie au zis ca verifica si eventual o sa-mi dea altul si sa ma duc saptamana viitoare
Intre timp mi-am luat altul un Sony CDX-GT610U e tare rau
Masina se comporta foarte bine,consum oras bara la bara 6,1 ) am facut 501 km ) o sa revin cu niste poze duminica dupa ce o spal, daca nu ploua, in rest toate bune si frumoase
Bafta la toata lumea :p
Originally posted by MarcyMerci Frumos baieti!
Am fost cu mp3-ul la garantie au zis ca verifica si eventual o sa-mi dea altul si sa ma duc saptamana viitoare
Intre timp mi-am luat altul un Sony CDX-GT610U e tare rau
Masina se comporta foarte bine,consum oras bara la bara 6,1 ) am facut 501 km ) o sa revin cu niste poze duminica dupa ce o spal, daca nu ploua, in rest toate bune si frumoase
Bafta la toata lumea :p
Originally posted by cosmin711Marcy , te rog spune-mi : cotiera e standard pe Prestige sau ai facut comanda separat ?Attached FilesLast edited by andrei; 9 December 2007, 16:59.
Comment
-
Cotiera ca a mea se poate cumpara de la dealer, costa 200 ron si 10-20 ron montarea
Am facut si un un drum de 120 km in afara bucurestiului,viteza maxim 100 consum 4,6 650km facuti pana acum )Dacia Logan Prestige 1.5DCI cu 85 CP Albastru Mineral
Comment
-
Revin cu niste poze, facute ieri dupa ce am spalat masina
mp3 player-ul mi sa schimbat cu unul nou si vreau sa-l vad cam cat sa cer pe el?
am facut si eu 850 km cat despre consum pe vremea asta in bucuresti 7,3 maxim treapta 3 :pDacia Logan Prestige 1.5DCI cu 85 CP Albastru Mineral
Comment
-
Pe MP3 cere 200 sau 250 ron. El nou e 550 ron.
Comment
-
Originally posted by MarcyRevin cu niste poze, facute ieri dupa ce am spalat masina
mp3 player-ul mi sa schimbat cu unul nou si vreau sa-l vad cam cat sa cer pe el?1.5 DC 85 CP
Comment
-
! off topic !.. ma bag si eu in zeama, uite o culoare mai interesanta desi e murdara masina pare mai curata decat altele
Comment
-
Originally posted by mdi_pro! off topic !.. ma bag si eu in zeama, uite o culoare mai interesanta desi e murdara masina pare mai curata decat altele
Comment
-
la vara diferenta cu un termometru pe tabla va fii in favoarea mea, in plus mai economisesc ceva la spalatorie
Comment
-
Originally posted by mdi_pro! off topic !.. ma bag si eu in zeama, uite o culoare mai interesanta desi e murdara masina pare mai curata decat altele
Eu asa am ales atunci cand am facut comnada.Am zis eu ca e mai interesanta!
Oricum si asta arata f bine!E a ta?dc e a ta sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, fara accidente de orice fel!!1.5 DC 85 CP
Comment
Comment