merci .. e mai usor de intretinut, se vede mizeria mai greu poti sa mai ierti buzunaru o sapt pana o duci la spalatorie, e fumos si albastrul mineral dar mult mai greu de intretinut
1.5 DCI Albastru Mineral
Collapse
X
-
-
Originally posted by MarcyRevin cu niste poze, facute ieri dupa ce am spalat masina
mp3 player-ul mi sa schimbat cu unul nou si vreau sa-l vad cam cat sa cer pe el?
am facut si eu 850 km cat despre consum pe vremea asta in bucuresti 7,3 maxim treapta 3 :p
Si eu circul prin Bucuresti, dar nu am trecut niciodata mai mult de 5,1
Comment
-
eu cred ca merge pe stradute laturalnice si nu ia in calcul stationarile prin trafic, sa ii dau eu un traseu si o ora sa il execute zilnic timp de o sapt si sa ne zica consumul, 5.1 total eronat, prea tras de par, un 6 si ceva spre 7 era mai acceptabil, pana la proba contrarie .... fiecare crede ce vrea
Comment
-
Originally posted by mdi_proeu cred ca merge pe stradute laturalnice si nu ia in calcul stationarile prin trafic, sa ii dau eu un traseu si o ora sa il execute zilnic timp de o sapt si sa ne zica consumul, 5.1 total eronat, prea tras de par, un 6 si ceva spre 7 era mai acceptabil, pana la proba contrarie .... fiecare crede ce vrea
Atat e normal: 5,1, daca e mai mult de 5,3-5,4 e anormal, sau stilul de condus nu e adecvat!
Comment
-
Originally posted by CRISXInvata-ne si pe noi , dom' profesor !
Eu de ex. pun doar de la OMV. Alpine DIESEL
Comment
-
Am facut si eu 1050 km cu masinuta, vreau sa zic ca motorina bag doar de la OMV - sprint diesel, si treptele le schimb undeva pe la 2000 rpm ca asa mi sa recomandat fiind masina noua, si seara dupa ora 19:00 cam se merge bara la bara prin centrul bucurestiului, zic ca consumul de 7.3 este unul foarte bun in conditiile de mai sus, parerea meaDacia Logan Prestige 1.5DCI cu 85 CP Albastru Mineral
Comment
-
Originally posted by chryssn2007Trebuie sa stii sa mergi cu masina, ca sa iti consume putin, chiar si in trafic!
Atat e normal: 5,1, daca e mai mult de 5,3-5,4 e anormal, sau stilul de condus nu e adecvat!
cu omv alpine este posibil sa consumi mai putin e adevarat este aditivata dar nici in halul ala am zis undeva la 6,x esti mai credibil daca nu crezi incearca, intre timp o sa incerc si eu niste motorina aditivata pt iarna.
pana una alta la multi ani si sanatate ...
Comment
-
Originally posted by chryssn2007Trebuie sa stii sa mergi cu masina, ca sa iti consume putin, chiar si in trafic!
Comment
-
Originally posted by laur200445ce abureala?
Comment
Comment