Originally posted by pin67
View Post
Nivel Ulei Pe Joja
Collapse
X
-
Originally posted by IancuMIC View PostCitez din Notita de utilizare logan,cap,4 Intretinere;
motoare 1,4 :3,3ol
motoare 1,6 :3,30l
motoare1,6 16v :4,80l
motoare 1,5dCi :4,10l
Comment
-
Originally posted by cristizzi View PostSi partea rupta de la joja unde a ramas?
Revizia am facut-o vara si atunci nu era asa casanta joja. De aia sper sa mi-o fi inlocuit cu asta rupta.
Daca a ramas in baie cat e de periculos pentru motor?
Oricum e de un an si o luna acolo si nu a iesit la ultimul schimb de ulei.
Doamne ajuta in continuare!
Comment
-
cu cea rupta nu poti sa mai masori... e prea scurta si nu mai ajunge in ulei... sper ca nu ai completat ulei pana a ajuns intre semnele > < de pe joja rupta din foto 2... daca da, nu mai umbla cu masina asa, o sa distrugi motorul, ai cel putin 1litru peste nivelul maxim permis de fabricant.. (poate n-am inteles eu bine)
Comment
-
Originally posted by raduSB View Postcu cea rupta nu poti sa mai masori... e prea scurta si nu mai ajunge in ulei... sper ca nu ai completat ulei pana a ajuns intre semnele > < de pe joja rupta din foto 2... daca da, nu mai umbla cu masina asa, o sa distrugi motorul, ai cel putin 1litru peste nivelul maxim permis de fabricant.. (poate n-am inteles eu bine)
Sper sa nu inceapa sa faca mofturi la 4 l.
Comment
-
Joja ulei dci-85cp
Comment
-
Salutare, stiu ca revin dupa 2 ani pe acest topic dar am si eu o problema pe aceasta tema si ma gandesc ca nu ar avea rost sa deschid alt topic. Am un logan diesel 65cp si desi stiu cum sa "citesc" joja, nu reusesc pentru ca de fiecare data iese pe jumtate plina de ulei. Jos, la graditii, trece cu vreo 2-3 cm de ele si in sus la fel este destul de murdara. Am incercat de vreo 5 ori si degeaba. Ulei peste masura eu sunt destul de sigur ca nu am pentru ca acum 1000 km am facut schimbul si am pus exact cat trebuia (4,1 L). Care ar fi problema?Don't drink and drive. Smoke and fly !
Comment
-
Citeste joja pe partea opusa celei cu gradatia. Ea se murdareste pana spre partea superioara, in special doar pe una din laturi, adica aia care se lipeste de conducta ce duce in baie.Last edited by IancuMIC; 8 September 2014, 15:46.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Intreb si Io...ai incercat sa o stergi, prima data cand o extragi, apoi sa analizezi nivelul?
Ai dreptate cu murdarirea, insa ramane totusi o "amprenta" pentru a-ti indica informatia corectaLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Da am tot sters-o normal. Nu sunt chiar novice in domeniul asta dar pana acum nu mi s-a mai intamplat. M-am gandit sa nu scuipe ulei pe la joja ca am mai vazut cazuri din cauza segmentilor (mai ales ca am deja 140k) si am zis sa intreb. O sa mai incerc. Se murdareste la fel pe ambele parti...Multumesc oricum pentru raspunsuri.Don't drink and drive. Smoke and fly !
Comment
Comment