Tuning 1.5 dci 85 CP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @raduSB: m-am informat, sa traiti! eu am condus 1.5dci100 cu cutie in 5 trepte si 1.9dci120 cu 6 trepte. de aia nu stiam de cutia in 6 trepte de pe megane 1.5dci
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• o intrebare am legat de ciptuning-ul pe diesel.. pot aparea probleme la verificarea tehnica (nu garantie). adica aia de la service la verificarea vor comenta. ???

ideea e daca mai ramana in normele euro 4 masina dupa cipare?
      1.5 dc

Comment

• in mod normal nu ar trebui sa-ti afecteze norma de poluare, daca nu faci un tuning agresiv. o crestere cum au majoritatea in ofertele de chiptuning nu ar trebui sa-ti incurce socotelile la itp.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• cam care din firmele de pe piata ofera o chipuire buna si de calitate?Eu avand masina in garantie ...daca am vreodata probleme cu ea si o pune pe tester or sa vada ca eu am facut resoftarea?Astept pm cu firme de resoftare.
          Multumesc.

Comment

• e cineva din timisoara... blaze2k ...seba a si mers cu masina lui .
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• pe mine m-ar interesa mai mult sa nu mai am intarzierea asa mare la acceleratie..nu e chestia de turbolag,o adresa de contact sa pot vorbi direct...mai am un prieten care vrea sa faca.

Comment

• inca o intrebare referitor la cipuire

pot aparea probleme la verificarea tehnica.??? adica sa nu mai respecte normele de poluare. altfel astai nu prea verifica ( si nu prea au cum) puterea motorului.
                1.5 dc

Comment

• depinde de cine si cum face resoftarea. in mod normal, nu pici testul de noxe dupa resoftare

Comment

• eu unul am resoftat motorul asta de 85 cp la 105 cp si acum fuge mult mai bine in plus i-am schimbat toata evacuarea de la 40mm la 60 mm si nu i-am pus nicio toba decat un ornament

Comment

• am facut si eu resoftarea la dci-ul meu de 85cp la-m adus pe la 105cp cu aproximatie si se cunoaste f bine la accelerari mai ales in treapta a 4-a.trage f bine acum dupa 2500 de ture.se merita.

Comment

• cat a costat si unde se face?

cand raspunzi la ultimul post, nu folosi "quote" !
                        Last edited by Seba; 1 February 2009, 02:11.

Comment

• am facut la un tip din Pitesti dar vine si in Bucuresti...mai bine imi dai un PM si vorbim mai multe.Nu o sa fii dezamagit.

Comment

• ganditi-va bine ce vreti sa faceti cu masina, eu am bagat in jur de 4000 euroi, si din cei 65 de cai cat avea masina initial, acum am 170, dar masina e facuta pt curse, si s-a meritat investitia, modificarea a constat atat in soft, cat si in mecanica, adica alt arbore, alte pistoane, alte injectoare, alta pompa, alta turbina + intercooler, am ceva experienta in mecanica sport, dar si asa a durat foarte mult modificarea, asa ca mai ganditi-va inainte de modificari pt ce folositi masina

Comment

• poate ne pui si-o fisa dyno...pana acum cel mai tare diesel din cunostiintele noastre l-a avut userul felixb, a dus loganul de 65 de cai la 133. arata-ne si noua dizalul ala de 170 de cai si explica-ne mai in detaliu ce ai modificat la el. si pune o fisa dyno, te rog. altfel, raman doar vorbele...

Comment

• 170 din ala de 65 e cam mult.ia masoara mai bine si vezi ca e mai putin sigur.nu cred ca se poate stoarce asa mult motorasul ala chiar daca schimbi tot la el si nu prea cu 4000 euro.o fi facut reno motoare de f1 de 1200 cm si 1000 de cai da asta era in anii 80.
                                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google