Tuning 1.5 dci 85 CP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• astazi am facut si eu o resoftare la cei 85 de cai.Alta viata.Eu zic ca merita,mai ales in depasire.Toata treaba am facut-o la Zalau,la un bun meserias si toata afacerea o fost 125 de coco.O fi mult,o fi putin,dar drumul pana la Timisoara o fost mult mai agreabil,chair dc o nins tot drumul.Consumul,o fost 4.7% si mers si mai nervos si mai calm.

Comment

• Originally posted by popesculucian View Post
      ganditi-va bine ce vreti sa faceti cu masina, eu am bagat in jur de 4000 euroi, si din cei 65 de cai cat avea masina initial, acum am 170, dar masina e facuta pt curse, si s-a meritat investitia, modificarea a constat atat in soft, cat si in mecanica, adica alt arbore, alte pistoane, alte injectoare, alta pompa, alta turbina + intercooler, am ceva experienta in mecanica sport, dar si asa a durat foarte mult modificarea, asa ca mai ganditi-va inainte de modificari pt ce folositi masina
      Nu stiu de ce dar nu te cred

Comment

• Originally posted by popesculucian View Post
        ganditi-va bine ce vreti sa faceti cu masina, eu am bagat in jur de 4000 euroi, si din cei 65 de cai cat avea masina initial, acum am 170, dar masina e facuta pt curse, si s-a meritat investitia, modificarea a constat atat in soft, cat si in mecanica, adica alt arbore, alte pistoane, alte injectoare, alta pompa, alta turbina + intercooler, am ceva experienta in mecanica sport, dar si asa a durat foarte mult modificarea, asa ca mai ganditi-va inainte de modificari pt ce folositi masina
        daca e cum spui tu toata stima , dar arata-ne si noua cateva detalii fi sigur ca suntem interesati .
        ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

• 170cp poate daca era pe benzina

Comment

• tu ai "spart-o" mai rau decat ala cu dizalu hai explica pe topicul de tuning benzinar cum scoti 170 de cai din motorul de 105...asta de pe logan, tip k4m...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Simplu..pui turbo..Sau de fapt, de ce sa te complici? Pui un compresor direct. Scoti ac si gata.
              Nu mai decomprimi motorul, il lasi cu raport de 10:1 ( sau 9.5:1, nu mai stiu exact).

Comment

• domnu' moderator, am zis ca ar trebui sa continuam pe topicul de tuning motoare scule prelucrare prin aschiere (benzinare=polizor). aici sa ramanem la tuningul pt utilaje agricole (dizal=tractor)
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• nu m-am referit strict la logan; vezi renault 5 turbo 1397cm=160cp anii 80
                  golf 5 gt 1390cm=170cp
                  Last edited by Seba; 26 February 2009, 11:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• asta e topic de logan, in speta logan dizal
                    hai sa nu povestim de motoarele dezvoltate pt seriile de omologare ale masinilor de raliuri din anii '80, ca acolo e alta treaba. apropo, vw a copiat tot un motor din anii '80 cand a "inventat" tsi-ul. gata cu off-topicul. sau vorbim de tuning dci, sau ne mutam la discutii generale si acolo putem dezbate subiectul in continuare. mersi

Comment

• m-ar interesa sa schimb injectoarele care sunt acum pe logan cu unele piezoelectrice...ce spuneti..se merita...sau e pierdere de bani.Totusi unde as putea gasi de cumparat?

Comment

• Crezi ca se potrivesc acest tip de injectoare piezoelectrice pe dci-urile noastre? pana nu testezi sa vezi daca se poate face aceasta modificare si cum se comporta cateva sute de km nu se merita sa arunci cu banii de pomana.

Comment

• A mai facut cineva chiptuning la motor ? Daca da cum merge masina ? Impresii, ...ceva ?
                          Si pe mine ma bate gandul sa-i fac o remapare. E un tip aici in Arad inca nu am luat legatura cu el. Inca mai am garantie la masina si nu stiu ce sa fac.

Comment

• am facut eu si merge ok...mai am 2 ani jumate la masina garantie si nu imi fac probleme de asta motorul merge excelent chiar f bine si pana acum am facut cam 4000km si alergata.Eu unu nu am probleme si recomand.Bafta.

Comment

• am parcurs 3000 km de la chiptuning,sunt multumit,e ok.recomand asta.in treptele 3-4 e o senzatie tare,mai ales cand vezi pe altii cu masini de marca<fabia,fiat.opel.seat> ca se chinuie sa ma depaseasca.

Comment

• da e ok am dci mcv 70 cp+cip 90 merge super am facut vreo 10000km si nu am avut probleme consuma si mai putin si acum viteza maxima e de aproximativ 175-178km/h inainte de a pune cipul mai mult de 160 nu se ducea nici moarta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google