astazi am facut si eu o resoftare la cei 85 de cai.Alta viata.Eu zic ca merita,mai ales in depasire.Toata treaba am facut-o la Zalau,la un bun meserias si toata afacerea o fost 125 de coco.O fi mult,o fi putin,dar drumul pana la Timisoara o fost mult mai agreabil,chair dc o nins tot drumul.Consumul,o fost 4.7% si mers si mai nervos si mai calm.
Tuning 1.5 dci 85 CP
Collapse
X
-
Originally posted by popesculucian View Postganditi-va bine ce vreti sa faceti cu masina, eu am bagat in jur de 4000 euroi, si din cei 65 de cai cat avea masina initial, acum am 170, dar masina e facuta pt curse, si s-a meritat investitia, modificarea a constat atat in soft, cat si in mecanica, adica alt arbore, alte pistoane, alte injectoare, alta pompa, alta turbina + intercooler, am ceva experienta in mecanica sport, dar si asa a durat foarte mult modificarea, asa ca mai ganditi-va inainte de modificari pt ce folositi masina
Comment
-
Originally posted by popesculucian View Postganditi-va bine ce vreti sa faceti cu masina, eu am bagat in jur de 4000 euroi, si din cei 65 de cai cat avea masina initial, acum am 170, dar masina e facuta pt curse, si s-a meritat investitia, modificarea a constat atat in soft, cat si in mecanica, adica alt arbore, alte pistoane, alte injectoare, alta pompa, alta turbina + intercooler, am ceva experienta in mecanica sport, dar si asa a durat foarte mult modificarea, asa ca mai ganditi-va inainte de modificari pt ce folositi masina''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
domnu' moderator, am zis ca ar trebui sa continuam pe topicul de tuning motoare scule prelucrare prin aschiere (benzinare=polizor). aici sa ramanem la tuningul pt utilaje agricole (dizal=tractor)Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
asta e topic de logan, in speta logan dizal
hai sa nu povestim de motoarele dezvoltate pt seriile de omologare ale masinilor de raliuri din anii '80, ca acolo e alta treaba. apropo, vw a copiat tot un motor din anii '80 cand a "inventat" tsi-ul. gata cu off-topicul. sau vorbim de tuning dci, sau ne mutam la discutii generale si acolo putem dezbate subiectul in continuare. mersiDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment