Am un prestige 1.5dci 85hp si de curand am mers cu un laureat 1.5dci 70hp,faptul care ma surprins la laureat este ca franeaza mult mai bine ca a mea(prestigiul)adica ''o pune in bot mai repede''cand pedala este sus,la mine trebuie sa franez mai ''apasat''.Ceva raspunsuri.CU MULTA STIMA
Franare Prestige 1.5dci 85hp
Collapse
X
-
Salut.
E posibil ca cel cu laureat sa nu aibe abs,nu sunt sigur daca au sau nu abs.
Al tau sigur are abs,si de aceea ti se pare ca nu" o pune in bot mai repede."
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
-
salutare! al meu este kiss fm de 85cp, am coleg care are abs plus de 70cp iar a lui frineaza mult mai bine decit al meu, iar a lui este mai vechi cu un an, eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji, drumuri bune sa aveti.
Comment
-
varainta laureat ph1 nu are ABS. exista si varianta laureat plus care are si abs pt ph1.
acum on topic ABs-ul lungeste distanta de franare in cele mai multe cazuri. rolul ABS-ului este acela de iti da posibilitatea sa controlezi masina in conditii extreme franare puternica si in conditi de carosabil alunecos adica iti da posibilitatea sa eviti prin ocolire obstacolul de ex.
in conditii indentice - (cauciucuri, carosabil, greutate masina) cea FARA ABS va opri mai repede decat una cu ABS.1.5 dc
Comment
Comment