Am o problema cu ambreiajul.imi patineaza in treapta 4 si 5 cred ca i se trage de la resoftare...dar mi se pare ca prea repede am decat 28k si nu am tras de masina asa rau incat sa se duca discul...aveti ceva indicatii.Eu unu sper sa il schimb pe garantie daca nu ce as putea folosii ceva mai bun?MS
Problema Ambreiaj
Collapse
X
-
pffff..la 28.000km sa se duca ambreajul e chiar nasol..sper sa o rezolvi pe garantie.nu cred ca e de la resoft mai ales daca nu ai tras de ea bafta
-
De la remapare i se trage. La fel am patit si eu (aceeasi motorizare). Dupa ce am schimbat ambreiajul n-a mai fost nici-o problema. Chestia e ca nu va rezista nici asta prea mult pentru ca cei 250nm sunt prea multi pentru ambreiajul din fabrica, ar trebui ceva mai bun.
Comment
-
Comment
-
m-am mai interesat si eu cam cat tine un ambreiaj stock..si se pare ca ar trebuii sa tine..chiar si cu resoftare...acum sa vedem..o sa ma duc la revizie la 30k sa vedem ce zic baietii...daca nu il schimba o sa imi iau ceva custom...sa nu mai am probleme
Comment
-
problema asta o am si eu de la 11k de km,la 13k am facut resoftarea.in prezent am 19 k si patineaza la fel ca la 11k.dar imi patineaza doar daca dau tare in ea de la 2000 de ture pana pe la 2500.daca ma duc in ture cu a 2 a numai patineaza.uneori e deranjant dar nu mereu imi face mai ales ca nu am unde sa o calc prea tare.la garantie am fost si eu de doua la service-uri diferite.aceeasi treaba "merge bine"
Comment
-
Salutare tuturor!! Ma confrunt cu urmatoarea problema de vreo 2 zile: in treapta 4 cand accelerez mai ferm fiind pe la 60, 70km/h, si vreau sa urc spre 100km/h asa, imi creste turatia foarte repede spre 3000 de ture, fara sa creasca si viteza, iar dupa aceea, scade incet spre 2300 de ture si se coreleaza cu viteaza. Ma puteti ajuta cu o sugestie, sfat ceva?
Comment
Comment