Salutare inca o data.Mai fratilor am si eu o intrebare,deci:toata lumea se teme de motorina de la lukoil dar eu(am un prestige1.5dci85hp ph1)am alimentat numai de acolo,ma rog nu de la pompa ca am''prietenul meu''care ma alimentaeza la''bidon''(2.5lei/litru)si pot spune ca ''alimentez''de la el de peste un an jumate FARA SA AM NICI CEA MAI MICA PROBLEMA(DAR cu o singura conditie,pe care o recomand(mi-a reconandat cineva de la wolkswagen din service)tuturor posesorilor de dCi,adica...UMILA PALNIE CU SITA(la petul de 15ron)care va garantez ca face adevarate minuni,sa argumentez:am alimentat si de la perom,ca nu am alt peco pe aici(doar petrom si lukoil),de unde am luat 2l de motorina,am pus in sticla si am lasato 2zile,surpriza,cateve bule de apa si in sita mi-a ramas mizerie(si nu din sticla,garantat)acelas lucru si lukoil, dar rezultatula altul:doar putine mizerie,FARA bule de apa.
in concluzie inca o data RECOMAND CU TARIE CELEBRA PALNIE CU SITA.Asa cum mi-a spus prietenul de la wolkswagen(dat dracu tipu in dCi,TDI etc)CU MULTA STIMA(astept raspunsuri)
in concluzie inca o data RECOMAND CU TARIE CELEBRA PALNIE CU SITA.Asa cum mi-a spus prietenul de la wolkswagen(dat dracu tipu in dCi,TDI etc)CU MULTA STIMA(astept raspunsuri)
Comment