azi am fost sa vizitez si eu TIB 2010 din complexul expozitional Romexpo. Am ajuns si la standul MEFIN SINAIA. Acolo o d-soara draguta mi-a aratat exponatele si imi spunea daca ma intereseaza ceva. I-am aratat niste pistoane plonjoare de la pompele de injectie pentru motoarele 12 LDA28. spunea daca cumpar asa ceva insa din pacate pt ei pompele pe care le-au construit pentru motoarele diesel de pe locomotivele diesel electrice si diesel hidraulice merg de 40 de ani fara defectiuni (poate 1% sa se fi defectat)
Am intrebat-o de ce nu se gandeste conducerea societatii sa faca si echipament de injectie de locan dci si.....suprizaaaaa. Imi arata supapele de retur de la injectoarele dci cu mefin sinaia gravate pe ele. Am intrebat de unde se achizitioneaza si la ce pret insa din pacate vor fi disponibile abia de anul viitor doarece sunt in fata de omologare si de alegere a pretului(??????) functie de ce se gaseste pe piata.
asadar se pare ca vom avea un furnizor de piese cat de cat serios.
Am intrebat-o de ce nu se gandeste conducerea societatii sa faca si echipament de injectie de locan dci si.....suprizaaaaa. Imi arata supapele de retur de la injectoarele dci cu mefin sinaia gravate pe ele. Am intrebat de unde se achizitioneaza si la ce pret insa din pacate vor fi disponibile abia de anul viitor doarece sunt in fata de omologare si de alegere a pretului(??????) functie de ce se gaseste pe piata.
asadar se pare ca vom avea un furnizor de piese cat de cat serios.
Comment