Am scris si eu mai demult pe forumul asta despre un prieten caruia i s-a rupt pana de la axa cu came si implicit cureaua de distributie, a schimbat pinionul de la axa cu came si 2 valve... nu cred ca se poate rupe cureaua si sa nu fie nevoie sa se schimbe macar o valva.
Curea De Distributie Rupta Logan 1,5dci
Collapse
X
-
problema e alta , ce cunoscatori au facut chiulasa, de au montat-o inapoi pe masina cu 5 supape strambe si au zis ca nu e nicio supapa stramba .
Ia fratele meu masina de acolo si du-o altundeva .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
fratilor eu am diesel 1.5dci din 2005 si nu am fost la servis pt nici o reparatie,i-mi fac totul singur si nu am avut probleme.
Am schimbat cam 50 de curele la diesel si 20 la benzina(la prieteni)si nu au avut probleme,deci nu conteaza unde o schimbi,la servis te jecmanesc astia
daca ai putin habar de mecanica e bine sa faci reparatiile singur
Comment
-
Sincer nu vreau sa intru in conflict cu nimeni sau sa jignesc pe cineva, dar chestia asta cu "oricine poate sa schimbe o distributie" mi se pare o prostie.
Nu-i ca atunci cand schimbi un filtru sau o bujie , iar de asa zisi experti in domeniu... rasar peste noapte ca ciupercile dupa ploaie .
@ Lau , nu-ti trebuie frate nici o scula speciala, totu-i dupa flerul fiecarui meserias., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
Comment