Sfatuitima daca merita sa cupmpar un 1.5 dci 85 cp ( prestige sau kiss fm ???) sau un 1.6 mpi(care gama???) sau un 1.6 16v (prestige) . Si ce avantaje am (dotari , motorizare , putere , consum ) ????
Merita sa cumperi un dCi 85 CP decat un 1.6 16v?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
la dci plus 20 cp (resoftare )nu creste consumul dc o exploatezi in regim normal.daca te dai la ea fata de consum normal creste k 0.5 max 1l motorina .iar la benzina 16 valve mie in oras dupa 17000 km la bord mers normal 9 iar sportiv 11 si la drum intins mers normal 100 120 .7% si sportiv 160 180 cam 8,5l ,9l.Last edited by crististreulea; 25 February 2008, 19:23.
Comment
-
eu nu stiu ce va aruncati asa la 180..180...hai sa fim seriosi...chiar vrei racheta?..de unde drumuri?...eu zic ca un 140 e multumitor..mai mult nu trebe sa o rupi...(bine...exceptand unele cazuri..cand te grabesti tare,,,,,sau cand trebuie sa o mai verifici...)
Comment
-
Bun , am si eu o nelamurire, care mai e avantajul diesel fata de benzina , mai ales ca motorina a ajuns mai scumpa decat benzina?
Sa vedem acelasi nivel de dotare de ex prestige.. pretul este cam cu 800 - 1000 euro din start mai mare la motorina, benzina e mai ieftina decat motorina, reviziile sunt mai putine si mai ieftine la benzina decat la motorina, nu e asa sensibila la benzina cum e dieselul la motorina prosta, nu pica turbina sau pistoane , casco e mai ieftin, deci avantajul ar fi doar la consum si ...cam atat
Comment
-
numai ce s-a inchis acum cateva zile un topic cu titlul "diesel vs. benzina"... vrei sa-l reinvii?
fiecare cu ce are, cu ce ii place, cum ii place, cu ce crede ca e mai bine, etc, etc, etc...1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
Comment