Sunt din Dorohoi jud. Botosani , si am comandat la dealerul din Botosani un Logan 1.5 Dci Laureate fara geamuri electrice pe spate si inca 2 optiuni ajungand la 10.800E , pe data de 29 octombrie 2010 , poate sunt eu paranoic dar cred ca e a 4-a oara cand ma amana dealerul , dar si reprezentantul de la Pitesti . Inainte de sarbatori mi-au spus ca pana pe 20 ianuarie voi avea masina si sa sun la pitesti intre 5-10 ianuarie , am sunat astazi si au zis ca pe 4 februarie , abia ma abtineam sa nu explodez , am si eu limitele mele , imi vine sa anulez tot , am facut si pacate azi de Boboteaza injurand in casa , e bataie de joc... Ce credeti de cuviinta sa fac sa anulez tot ?
Va Rog !! Pareri Sau Sfaturi
Collapse
X
-
Multumesc , dar pana sa o stapanesc sanatos mai e mult se pare , pe 29 ianuarie se implinesc 3 luni , mai sunt cazuri de genul asta? am mai auzit 2 luni , hai sa zicem 2 luni si jumatate pe forumuri , la intarzieri livrari dar pe 4 februarie cum m-au amanat din nou deja sunt 3 luni si o saptamana aproape . Doamne iarta-ma poate pe 3-4 februarie ma suna sa-mi spune ca vine in martie , ce Dumnezeu , parca mi-ar spune in fata :"esti prostan , ia mai asteapta" . Nu stiu dar o mai mare nesimtire n-am mai pomenit . Pe 29 octombrie cand am facut comanda mi-au spus ca in maxim 2-3 saptamani am loganul si de atunci tot cu amanari , minte omul pe fata , ce naiba asteapta sa fie euro 6 lei si atunci imi aduc masina ?
Comment
-
Cam mult 3 luni pe criza asta, dupa ce ca vanzarile sunt mici nici macar comenzile nu le onoreaza la timp, o mai fi de vina si exportul, intai face masina neamtului si apoi pe a ta.
Eu am luato in 2007 cand cumpara toata lumea loganuri dealurul mi a dat 2 saptamani termen, dar dupa 10 zile ma sunat sa ridic masina.
Acum daca ai asteptat 2 luni cred ca mai poti inca o luna, daca vroiai sa renunti trebuia sa renunti la prima amanare.
Comment
-
Da asa m-am gandit si eu si aveti dreptate , trebuia sa o fac de la prima sau a doua amanare , dar cum e chestia cu schimbatul dealerului , ca fie-mi cu iertare nu prea inteleg , trebuie sa anulez comanda si o fac din nou(ceea nu prea as dori dupa cat am asteptat) la alt dealer in alt oras ...si ce importanta ar avea ? daca schimb dealerul nu inteleg , cum poate altul sa grabeasca comanda sau stiu si eu...
Comment
-
Am incercat asta astazi cand am vorbit cu cineva de la vocea clientului de la Pitesti , dar ei mi-au spus ca ultimul termen dat se va respecta (20 ianuarie) desi au intors-o putin fata de ce mi-au spus inainte de sarbatori . Pe 20 ianuarie masina iese din fabrica si mi-au spus sa sun pe 21 , sa ma anunte daca e trimisa la dealer , dar marja de livrare inseamna ca e de 2 saptamani (pana pe 4 februrie) dupa cum mi-a zis doamna . E 'fenomenal' , 14 zile ca sa duci naibii masina de la Pitesti la Botosani....
Comment
-
Negociaza la sange aceasta intarziere iar dealerul o sa vina cu tot felul de atentii. Profita la maxim deoarece nu mai au vanzari si poti sa-i stresezi.
Prima data se onoreaza exportul ca de acolo ies bani.
Apeland la alt dealer o sa ai masina si mai tarziu.
Comment
-
rabdare rabdare, stiu ca e greu, si eu am asteptat , cred ca o luna si ceva, sper sa nu gresesc ! dar cam neseriosi cei de la xandor , la cei care am apelat si anume cand am avut problema cu rugina , cand era programul celor care au rugina , pe mine m-a chemat tarziu tare si ...surpriza, iarasi am frumos, nu ? trebuie sa vorbesc din nou, doar am 6 ani garantie
asteapta si verific-o foarte bine! sa o stapanesti sanatos !" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Pune dealerul sa iti caute in tara la o alta reprezentanta masina pe care o vrei. Exista posibilitatea ca o reprezentanta din tara sa o aiba. Asa am patit si eu, trebuia sa astept 3 luni sa imi aduca una din fabrica. Dar am avut noroc sa dau peste o persoana interesata sa isi castige painea si mi-a cautat masina intr-un alt parc din tara si a gasit-o.Am avut masina in 3 zile
Comment
Comment