am schimbat un actuator de debit, intrebare:se poatea recalibra repara act. de debit vechi ? , fiind o piesa mica si a ..... de scumpa.
Actuator De Debit
Collapse
X
-
sau supapa debit de pe p.t.p.,scumpa rau 550 + 120 diagnoza,montaju= 10 minute si am primit piesa inlocuita , vreau sa intreb la cei care lucreaza numai cu injectoare , fiindca nu mi se pare ceva de nereparat . in esenta pare ca un filtru , poate are numai mizerie din conbustibil.
Comment
-
Originally posted by esenta View Postsau supapa debit de pe p.t.p.,scumpa rau 550 + 120 diagnoza,montaju= 10 minute si am primit piesa inlocuita , vreau sa intreb la cei care lucreaza numai cu injectoare , fiindca nu mi se pare ceva de nereparat . in esenta pare ca un filtru , poate are numai mizerie din conbustibil.
pacat sa mai aruncam cu banii , de obicei orice piesa doresti gasesti la preturi mult sub cele din magazine.''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
ai optiunea la curierat sa desfaci pachetul verifici vezi exact si daca nu-ti place nu platesti , un produs nou se vede din start sa fim seriosi .
iar din ce am vzt locatia celor ce vand is toti Pitesti , deci mai mult ca sigur c-au o filiera de le scot din fabricuta .
eu nu le fac reclama e liber fiecare sa faca ce vrea cu banii .Last edited by 77sky; 21 April 2012, 09:04.''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
Originally posted by MariusTm29 View Postai optiunea la curierat sa desfaci pachetul verifici vezi exact si daca nu-ti place nu platesti , un produs nou se vede din start sa fim seriosi .
iar din ce am vzt locatia celor ce vand is toti Pitesti , deci mai mult ca sigur c-au o filiera de le scot din fabricuta .
eu nu le fac reclama e liber fiecare sa faca ce vrea cu banii .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by iovidiu2011 View Postam si eu problema..cand au drumu la caldura se simte un miros de gaze de esapament,cum o opresc nu se mai simte.Ma poate ajuta cineva sa imi spuna de la ce e k inebunesc.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
Comment