si eu am un logan 1,5 de 85 cai,deci si la mine in carte scrie la 60.000 km sau 4 ani,asa ca schimbal la 60.000 pentru siguranta ta.
Distributie logan dci 85 cp
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Atasez doua poze cu programul de intretinere la Dacia Logan diesel/benzina.
Mentionez, cartea apartine unui Logan DCI 85 CP fabricat 2009 luna 12-asigpic
Comment
-
da si eu am PH1 scos pe poarta la 1.11.2008 si am de schimbat distributia la 90.000.
dar masina face la toamna 4 ani asa ca o voi schimba atunci,oricum am 56.000 deci pe la 61/62.000 o voi schimba.bafta all.
Comment
-
La toate masinile din gama Dacia fabricate din luna 2-a 2008, s a modificat cartea de intretinere, revizii, curele etc..
In carte spune clar; daca auto se foloseste in regim taxi sau alte regimuri grele, atunci reviziile se fac mai des(citeste cartea)sigpic
Comment
-
deci ma pot sta linistit vreo 10k) fara grija distributiei! dar ma alearga varsta masini!
Comment
-
Salut .Va rog frumos poate cineva sa mi spuna si mie cati dinti sunt intre semnul de la vibroghen si arborele cotit?.Multumesc anticipat.Atasej si o poza.Attached Files
Comment
-
Aasa sa fie?
Comment
-
Uite o poza executata in momentul operatiunii schimbarii distributiei la mine.
Sunt trei linii pe cureaua de distributie.
Sunt 3 marcaje pe cele trei roti dintate
Fiecare se impreuneaza, fiind in extremis (pinionul arborelul cotit fiind spre sol)
P.S. Corectiepinionul inferior are marcajul in sus, semnul curelei fiind in jos (la 180 de grade)
Am fost curios atunci, am citit in manualul de reparatie, asa este corect
P.S. 2 Mi-am amintit ca mai am cureaua originala. Voi numara dintii intre marcajele amintite si le voi posta maine seara. Sper as te ajute...Attached FilesLast edited by 77sky; 2 October 2012, 21:07.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Comment
Comment