If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pai am cam rupt partea de jos si am crapat totodata carcasa. carcasa se mai poate lipi si eventual luat un filtru cu capac sa vad daca se mai poate pune bine la loc..
doar ca am cam crapat carcasa in zona aia,,ceia ce se poate lipi. nu stiu insa daca capacul filtrului acopera buza de jos pe care am rupt-o.
asta e dilema mea.
am incercuit zonele afectate,,sper sa va faceti o idee. tare nosol si daca as gasi second,,,multa bataie de cap cu montat-demontat bord. ce rau imi pare.
eu zic ca s.ar rezolva cu un filtru ca ala al meu si sa izolezi cu banda din aia argintie de izolatii, e un fel de staniol care se lipeste foarte tare, se gaseste la magazinele de bricolaje, multi iau asa ceva pentru a repara furtunul de evacuare de la hota, sper sa o rezolvi asa, ca e si scump si chiar daca iei sh, vorba ta, mare bataie de cap pana desfaci si faci la loc
cu partea crapata caut in oras firma de lipit sau careva care se pricepe. legat de capac sper sa intre adica sa aibe priza,,daca nu ma gandesc sa-l umplu cu ceva sa prinda bine si sa-l las asa. nu stiu nici eu cum e mai bine.
Vezi ca se gaseste pistol care topeste niste rezerve de plastic (cred sa stii despre ce vb ) incearca cu acela la crapatura , lipeste plasticul de nare moarte .
ok,,ms am sa caut maine...nu prea stiu ce e cu rezervele,,,are in el sau topesc eu acolo. voi ati taiat si buza de jos sau aia a ramas? vreau sa stiu daca are rost sa ma mai obosec sau mai bine lipesc n-apoi fara filtru.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment