Vorba aia, masinile sunt ca si femeile, cu cat le dai mai multa atentie, cu atat te lasa mai repede, daca nu le dai atentie, se vor stradui sa-ti intre pe sub piele .
Vreau Sa Imi Iau Un Dci De 85 CP
Collapse
X
-
Mare dreptate ai, cu precizarea ca totusi trebuie sa ai o limita. Daca o femeie iti cere sa o scoti in oras si nu o scoti, sa ziceam ca te va parasii. In schimb daca masina iti cere... nu stiu... sa zicem un pivot si nu ii dai, poate sa te omoare.
Concluzia: masina e mai periculoasa ca femeia.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by yo.steph View PostDe ce sa nu-mi iau dci? Avem un MCV de 85 de cai la serviciu cu aproape 250000km la bord si merge de rupe! Am fost intr-o delegatie, pana la Baia Mare, si m-am indragostit de masina aia! Trage de rupe! Pe serpentine nu i-a stat nimic in fata! De consum nu mai spun nimic... m-a lasat masca (dus-intors, a consumat un rezervor!!!! )! Si ca sa ma oftic si mai tare, la intoarcere, colegul care o are in primire, mi-a dat-o si mie sa ma joc un pic cu ea (nu mi-a dat-o pentru ca e vre-un marinimos, dar era rupt de oboseala) si vreau sa va spun ca asa bine nu m-am distrat niciodata la volanul unei masini! Demaraj puternic, depasiri scurte, viteza destul de bunicica (am atins 170km/h!) si ca sa vina si o cireasa pe tortul asta... e incredibil de silentioasa! Pai cand ajung la 150 cu polizorul meu, zici ca s-au adunat toti dracii de pe lume si urla la mine, nu te mai intelegi om cu persoana in masina!
Am uitat sa va spun... mcv-ul de la serviciu n-a vazut service decat pentru a face reviziile si-atat... in rest nimic!
Originally posted by yo.steph View PostVorba aia, masinile sunt ca si femeile, cu cat le dai mai multa atentie, cu atat te lasa mai repede, daca nu le dai atentie, se vor stradui sa-ti intre pe sub piele .
Comment
-
intretinerea e destul de scumpisoara fata de modelele pe benzina.
salutare .sunt nou ca membru si am si eu o intrebare. ce placute de frana imi recomandati . eu am pus ferodo si dupa 3000 km face cam urat
salutare .sunt nou ca membru si am si eu o intrebare. ce placute de frana imi recomandati . eu am pus ferodo si dupa 3000 km face cam urat
Comment
-
2000 ron - 400 ron revizia= 1600 ron.
deci 16 ron/100 km
1l motorina=3.79 ron (omv, cel mai ieftin sortiment).
Mai sa fie, ieftin tare de mers cu dci. 4.2 consum mediu.
Uita-te iar pe costuri, caci altfel te acuz de inflorire sau chiar mitomanie
@vitriol: axioma nu o poti demonstra, insa esti liber sa faci o demonstrare Insa la partea cu masina, caci cu femeile nu isi are rostul: prea multe variabile de luat in calcul.Last edited by Cezar; 18 November 2009, 21:36.
Comment
-
Ai dreptate... si eu imi bag unghia-n gat cand vad cati kilometri faci cu un rezervor de dci.
Daca tu esti Toma Necredinciosu', poti sa ma si acuzi de ce vrei tu (astept citatia!), dar ar cam trebui sa-ti revizuiesti atitudinea asta superioara, de atoatestiutor.
Comment
-
yo.steph, de unde pana la Baia Mare a consumat un plin de motorina? Nu scrie la profil din ce oras esti...
Si mie mi-a consumat aproape un plin de motorina un dCI 70cp, dar Bucuresti-Constanta si retur, adica vreo 500 km.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by yo.steph View PostEu am aproape 6000km cu polizorul din dotare si am cheltuit pana acum 2000lei numai pe benzina. Ma uitam pe cheltuielile tractorului de la serviciu si surpriza!... 2000lei/10000km (inclusiv revizia).Originally posted by Cezar View Post2000 ron - 400 ron revizia= 1600 ron.
deci 16 ron/100 km
1l motorina=3.79 ron (omv, cel mai ieftin sortiment).
Mai sa fie, ieftin tare de mers cu dci. 4.2 consum mediu.
Uita-te iar pe costuri, caci altfel te acuz de inflorire sau chiar mitomanie
@vitriol: axioma nu o poti demonstra, insa esti liber sa faci o demonstrare Insa la partea cu masina, caci cu femeile nu isi are rostul: prea multe variabile de luat in calcul.Originally posted by yo.steph View PostAi dreptate... si eu imi bag unghia-n gat cand vad cati kilometri faci cu un rezervor de dci.
Daca tu esti Toma Necredinciosu', poti sa ma si acuzi de ce vrei tu (astept citatia!), dar ar cam trebui sa-ti revizuiesti atitudinea asta superioara, de atoatestiutor.
Am facut niste calcule simple. Adu-ma cu picioarele pe pamant, si demonstreaza-mi contrariul
Din spusele tale, si la o revizie de 400 ron ( am pus un pret oarecare, ar putea fi peste aceasta suma), masina ar avea un consum pe 10000 km de 4.2 l/100 km. E ceva ciudat, nici posesorii de diesel nu cred ca ar crede asta.
Facand referire si la topicul cu consumuri, afirmatia mea ramane in picioare.
Adu niste contra-argumente...
PS: atitudinea superioara este chiar a dumitale, pt ca nu accepti o discutie in contradictoriu, atotstiutor deasemeni, tot dumneata, pt ca ai lansat o afirmatie ce nu poate fi demonstrata (si anume: 2000 ron/10 000 km), iar cine incearca sa sustina contrariul este "Taxat" cu remarci rautacioase.
Comment
-
daca transitul meu cu tehnologie de acum 25 ani consuma 8% in afara cu un motor de 2500cmc de ce e imposibil ca un motor de 1500cmc cu tehnologie commonrail sa cosume la jumate? avand in vedere ca deja s-a raportat consum de 5% la 1,2 16v maine-poimaine auzim de 3% la dci ;)vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
Comment