@Cei care vor sa-si ia diesel. Mare atentie la ce spun cei care au aspiratoare! Ei sunt singurii indreptatiti sa va dea sfaturi in a va achizitiona un diesel, mai ales ca sunt atat de vehementi incat nu accepta alta parere (ti-ai luat diesel, esti idiot, ti-ai luat polizor si nu-i 16v esti cretin! samd)! Nu conteaza parerea ta! parerea lor e sfanta! Orice altceva e blasfemie!
Vreau Sa Imi Iau Un Dci De 85 CP
Collapse
X
-
Originally posted by Eu4yas View PostSi cu ce am gresit eu in ce am spus ? Am spus ca nu cred pentru ca baiatul s-a exprimat ceva de genul "nu mi-a stat nimeni in fata pe serpentine" sau ce-a zis el acolo, si-un pic de 170 ....
Chiar am specificat in postul precedent 100-110 si mers cinstit cu el .... E scris si e ramas acolo.
Originally posted by max2009 View Postdaca pui pe consum instantaneu si lasi acceleratia iti arata???? o da zero, intra in frana de motor nu consuma nimic, asa ca sa nu luam consumul instantaneu ca o referinta
Daca nu crezi mergi cu un dci oricand pe linie dreapta la viteza aia de 100km/h si vei vedea ca consumul instant e la fel ca cel din filmuletul meu.
Probabil ca pe un drum national si alte conditii meteo nu voi scoate 4% ci poate un 4,2%.
Comment
-
@yo.steph My friend, nu te oftica si nu te ataca. O faci degeaba. Este o discutie libera, un forum. Multi din astia de-aici "aspirati" sau "expirati" sau "ingamfati", au avut motorul asta in mana pentru ceva timp, au mers cu diesel km buni unii din ei, asa ca nu-ti inteleg amaraciunea.
O intrebare am la tine, eu, ei sau alti "aspirati" acum de ce nu au reusit sa faca acest lucru, cu diesel-ul, pe care lai adus in discutie tu ? Pentru mine sincer este clar ce-ai spus tu .... Nu ti-a stat nimeni in fata pe serpentine, i-ai dat 170, dar apoi cred ca o bucata buna de drum ai mers cu a 5-a la ralanti.
P.S. Te-am mai intrebat si mai devreme, cate ore zici ca ai facut pana la Baia-Mare ?
Ca sa nu fim off, eu recomand acest motor. Chiar e bun, trage ca lumea, sunt unele cu probleme, altele ba, (depinde foarte mult de calitatea motorinei, de modul de mers, ma refer aici la subturare), consum pe masura, daca-i mai faceti si-o remapare, zburda ... Singura chestie este sa puneti pe foaie lucrurile: cati km fac pe an ? cat ma costa revizia ? sunt amortizat, da sau nu ? Cantariti bine aceste lucruri.
@supercar Nu-i bai. Oricum frumos din partea ta.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View Post@yo.steph My friend, nu te oftica si nu te ataca. O faci degeaba. Este o discutie libera, un forum. Multi din astia de-aici "aspirati" sau "expirati" sau "ingamfati", au avut motorul asta in mana pentru ceva timp, au mers cu diesel km buni unii din ei, asa ca nu-ti inteleg amaraciunea.
O intrebare am la tine, eu, ei sau alti "aspirati" acum de ce nu au reusit sa faca acest lucru, cu diesel-ul, pe care lai adus in discutie tu ? Pentru mine sincer este clar ce-ai spus tu .... Nu ti-a stat nimeni in fata pe serpentine, i-ai dat 170, dar apoi cred ca o bucata buna de drum ai mers cu a 5-a la ralanti.
P.S. Te-am mai intrebat si mai devreme, cate ore zici ca ai facut pana la Baia-Mare ?
............
BTW... si eu sunt posesor de aspirator.
Comment
-
Argument nu e nici cand spui ca faci si dregi si apoi sa ne convingem singuri. Scuza-ma dar pana acum am avut vre-o 4 diesel-uri si al 5-lea e pe drum asa ca stiu ce-i poate pielea...De cand ai carnet?
Hai cel mai corect, sa lasam thread-ul asta linistit.
Zi inseninata si consum de scooter iti doresc.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Ieri am mers cu un MCV de 85 cp vreo 30 km am vazut ca in cb consumul mediu este de 5.5 l /100km in conditiile in care este folosit cam 80% in oras (buzau).Am observat o diferenta foarte mare intre al meu care are 70 cp si acesta de 85 cp,asta consta in faptul ca accelereaza laser in depesiri.
Comment
Comment