Vreau Sa Imi Iau Un Dci De 85 CP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chiar m-am gindit la asta,dar parca am totusi o retinere pt ca am 61000 km fara nici o problema.

Comment

• Originally posted by vily pisica View Post
      Cu remapare o sa ai aceeasi acceleratie
      Chiar mai buna pentru ca este cutia mai scurta raportat la cati cai ar iesi cu resoftarea, 90 parca? Dara daca cel de 85 ar fi resoftat nu ar mai sta la discutii cu alt dci inferior.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by mariandci View Post
        Ieri am mers cu un MCV de 85 cp vreo 30 km am vazut ca in cb consumul mediu este de 5.5 l /100km in conditiile in care este folosit cam 80% in oras (buzau).Am observat o diferenta foarte mare intre al meu care are 70 cp si acesta de 85 cp,asta consta in faptul ca accelereaza laser in depesiri.
        Poti sa ii faci si tu o remapare si gata,se rezolva,numai stiu cat e pe dimsport.ro dar poti intra si verifica pentru un dci de 70cp,merita toti banii remaparea,castigi 20cp curati.

Comment

• Curati ca spitalele romanesti.

Comment

• Pentru initiatorul forumului, nu stiu daca a fost convins de 85 dci ca este tare bun. Uita-te pe forumul de consum la ce am postat eu. Se poate si sub 4 l la 100 km. am poze acolo si conditiile in care a iesit consumul.

Dar gandeste-te la povestea mea . Am cumparat dci-ul meu la mana a doua in febr 2009. avea 16600 km si anul de productie este nov 2007. Pana in mai am mai avut si garantie. Nu a fost nici o problema cu el. Pretul putin sub 7000 eur, promotie kissfm, cu toate dotarile.

E o varianta de luat in calcul , pentru ca masina este fiabila.

inca ceva... daca iei la ocazie iti iese si castig la drum lung

Comment

• Eu nu am niciun fel de prejudecăţi cu privire la motorizări: recomand ca fiecare să-şi achiziţioneze motorizarea care i se potriveşte. Dacă faci mulţi kilometri într-o perioadă scurtă, ia-ţi diesel, dacă faci mai puţini kilometri, ia-ţi benzină. Mai este un aspect: un motor diesel cu turbocharger, chiar şi cel de 70 CP, este mult mai plăcut la condus decât un motor Otto (cu benzină) normal aspirat (se schimbă datele problemei la motoarele pe benzină cu turbocharger, care sunt net superioare la toate capitolele). Aşa că, în plus faţă de aspectul pur economic, mai intervine un al doilea aspect: preferinţa unora pentru diesel, care are cuplu mare în turaţie mică şi este foarte comod la condus (poţi debraia foarte uşor fără să apeşi pedala de acceleraţie). Prin urmare, chestiuni de genul "benzina este mai bună decât motorina", sunt pur subiective dacă nu este luat în seamă aspectul economic. Dacă aş avea bani mai mulţi, mi-aş lua Logan Diesel din plăcere, cum nu am, o să-mi iau Logan pe benzină (iau în calcul şi varianta second-hand).
              Last edited by mariussuiram; 26 December 2009, 13:40.

Comment

• Multi isi iau benzinar doar pentru sound...dar benzinarul papa benzina,asa ca daca vrei sa te plimbi o luna linistit in oras doar cu un full de rezervor iti iei diesel(plus multe alte avantaje...cuplu la turatie mica...nu trebuie sa turezi motorul de ii ies pistoanele ca la benzinar).

Comment

• Da, caci se strica daca ii dai peste 3500 rpm: ies pistoanele

Multi isi iau benzinar pt ca e fiabil, fapt dovedit de-a lungul timpului.

Comment

• Sal..Sunt Nou Pe Forum .....momentan am o dacie 1310 din 89 ....pe care as vrea sa o schimb in cateva luni mai exact 4 5 luni ...si tot ma gandesc ce masina sa imi iau ...in 6000 de euro ....momentan nu dispun de aceasta suma....dar in 4 5 luni sa am toti banii...eu as alege intre logan,sandero ,aveo,opel astra clasic....as vrea mai mult logan...dar multi zic ca e o masina proasta....de aveo....ca sta prost la siguranta...iar opelu astra clasic nu prea ma atrage...! masina o vreau pana in 30 de mii de km cel putin la logan si sandero !

Comment

• aveo e cel putin la fel de proasta ca loganul, daca e sa te iei dupa cei care zic ca loganul e masina proasta. la capitolul siguranta, loganul chiar ii da lectii la aveo.
                      opelul e o masina ok, insa nu m-as astepta la nu stiu ce calitate in plus. tu stii cum stai cu banii, verifica taxe, cheltuieli de intretinere, etc sa vezi cum iesi mai bine. daca vrei masian doar sa te plimbi, nu de fite, sfatul meu e s-o iei pe aia care iti da un cost lei/km cat mai mic. exclus aveo
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Masina de fite nu vreau....acuma am una de fite )) o dacie din 89 e fitza rau ....(glumesc) vreau o masina sa merg cu ea ...nu de figuri sau liniute....am condus 2 loganuri 1.6 mpi la vro 60 de mii de km..si un mcv 1.5 dci 70 sau 75 cp...si mi sau parut ok...dar ma gandesc la rezistenta in timp a masini....cum o sa comporte pe la vro 100 de mii

Comment

• exact la fel ca la 10000km. stiu cateva trocariciuri de peste 100000km si merg la fel ca acum 2 ani. fara probleme. nici macar la tabla, cum ziceau unii mai demult, ca e subtire si trece rugina prin ea.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• asa cum zicea si omologul meu seba,depinde si de raportul cheltuieli,km parcursi pe an,eu is multumit de tractorasu meu 50.000 km si 2ani si 10 luni
                            sigpic

Comment

• Scuze pentru offtopic ... sunt un tanar B-) ..inca incepator ;)) abia am facut 18 ani ... Intentionez sa imi cumpar un logan second-hand bineinteles :P ..pentru k e prima mea masina si nu vreau sami para rau dak o stric , mam gandit in primul rand la un 85cai 1,5 dci ..datorta consumului ...vreau sa ma plimb toata ziua cu el ...la liceu ....alea alea ...nu sunt vitezoman nici cretin ...credeti ca e bun diezelu pentru un pusti ca mine :> ? ..vreau doar sa aiba putere sa depasesc vrun mos nu sa stau dupa el ...

Comment

• Daca alegi DCI 85Cp o sa ai destula putere si un consum foarte bun, mai ales daca nu trebuie sa transpiri pentru banii de masina ci doar sa alegi, recomand DCI 85CP!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google