salutare,de vreo 2 saptamani am un uruit ingrozitor cand spre roata stanga cand spre dreapta cand concomitent.marturisesc ca acest uruit apare de la plecarea de pe loc cu ridicarea ambreiajului trepta intai a doua maxim cand schimb a treia deja aici nu se mai aude.cand calc frana iar nu se mai aude.si cand iau viraj stanga sau dreapta ,dar numai la turatii micii.ce poate fi?in service mam lamurit..e greu .am fost si miau schimbat cap bieleta stanga dar uruitul a ramas..k..nush ce sa fac..
Uruit De Fier Pe Fier In Zona Roti Fata
Collapse
X
-
-
placute de frana facute pe vapor+discuri ruginite(sau inrosite de rugina care se formeza de seara pana dimineata,din cauza cetii sau ploii)= zgomot la rulare
daca erau rulmentii de la roti zgomotu se accentua cu cresterea vitezei,nu dupa cateva sute de metrii sa disparaLast edited by nikuniku; 16 October 2013, 20:33.
Comment
-
nu cred pt ca merg 100 km in fiecare zi iar placutele leam schimbat la 45 k ..acum am 62 k si sunt de origine dacia pt abs a mea e prestige..
plus ca nu face tot timpul ..uruitul si cand calc frana dispare...
si in plus cand dau in marsalier cu rotile bracate stanga sau dreapta si calc frana trosneste ceva tare...
Comment
-
planetarele micii cares alea si cum sa le verific?
faza e am uitat sa mentionez...ca am fost si in srvice la auto marcus acum 3 zile si au ridicate pe rampa au verificat articulatii joc rotii tot zic ei raspunsul fiind ca sar putea rulmentul de ambreiaj..da acum cine stie..deci nu cred ca planetare..
inclin totusi spre placute sper sa nu fie grav altceva...
Comment
-
Originally posted by stefan ion View PostAr putea fi si planetarele mici, sa fie bulite articulatiile. De obicei trosnetul ala de care zici de acolo e. Verifica-le si pe alea!
Eu stiam doar de una; cea de pe stanga.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
sunt placutele,discurile,si s-ar putea ca un pistonas de la etrieri sa nu mai revina la pozitia initiala dupa ce franezi aceleasi simptome le-am avut si eu cu bataia aceea cand dau cu spatele imi batea ceva,curand o sa vezi ca si atunci cand vei frana se va auzi acel uruit,eu am schimbat discuri si placute si acum nu mai are nicio problema acum eu stiu ce poti avea tu dar eu ti-am aceleasi simptome le-am avut si eu,stima
Comment
-
mersi frumos de sfat zici sa schimb si discurile...cam mult o sa verific sfatul oricum ms mult...da is cam piperate discurile..nasol..
da discurile tre sa fie tocite drept ca astea au o denivelare sus la marginea discului sunt mai tocite si spre interior mai putin..?
Comment
Comment