Buna la toata lumea! Am schimbat de curand la loganul meu ambele bascule si capetele de bara,am reglat geometria rotilor ,am schimbat bieletele antiruliu si bucsele de la bara stabilizatoare , si am sesizat o vibratie in treapta 2 ca si cand ar trage motorul intrerupt.In celelalte trepte nu am nici o problema,trage constant.Oare care ar fi problema?Mentionez ca si suportii motor sunt putin uzati ,deoarece la accelerare si la frana de motor se simte un "l
ag" .Astept pareri de la voi,poate stiti mai multe ,sau ati avut aceeasi problema.Va multumesc anticipat!
Am uitat sa spun ca inainte de a schimba aceste piese nu aveam acea vibratie de care ziceam !Iar in legatura cu acel "lag" la accelerare si frana de motor ,cred ca este de la suportii uzati.
ag" .Astept pareri de la voi,poate stiti mai multe ,sau ati avut aceeasi problema.Va multumesc anticipat!
Am uitat sa spun ca inainte de a schimba aceste piese nu aveam acea vibratie de care ziceam !Iar in legatura cu acel "lag" la accelerare si frana de motor ,cred ca este de la suportii uzati.
Comment