In primul rand vreau sa va multumesc pt timpul acordat si imi cer scz daca am postat unde nu trebuie , dar cateodata disperarea te impinge la lucruri de necontrolat!Detin un logan 1.5 dci 85 cp achizitionat in 2007.La 60000 km i-am facut distributia, la 90000 de km mi s-a rupt distributia prin Germania ( Bucurie imensa si lacrimi in cur), ajunsa acasa masina s-au schimbat urmt : tot in afara de chiuloasa si injectoare ( axa, pinion,supape,semering etc), chiuloasa a fost planata la timpuri noi ( oamenii de acolo au 462462842 de chiuloase dci de logan ca doar sunt bune), pusa distributie noua ca la carte in service super ok.piese originale tot.am 1 jumate de cand am facut-o merge ceas si "fortza" masina sunt super incantat, nu bate nu troncane doar ca o problema zic eu minora dar ma macina de cand am facut-o PIERD ANTIGEL .La 2 sapt tre sa ii completez. ma disperat , ma terorizat, no mai suport, cu toti mecaniciii ne-am uitat , am desfacut la distribut am zis ca o fi de la pompa dar nimic, pe la radiator, nimic, am schimbat pompa din nou, tot la fel .daca stiti vreu lucru pe care l-am omis il accept cu cea mai mare placere.Nu ma trimiteti la zdrentele de la Dacia. Va rog , risc sa le scot dintii.
Va multumesc mult!
Va multumesc mult!
Comment