De ceva timp cand dau intr-o groapa sau intr-o denivelare imi bate ceva la roata din dreapta fata... Ieri am mers cam 200 de km si nu mai auzeam acel zgomot, chiar parea ca a disparut, bine a si plouat pe tot parcursul drumului si poate de la zgomotul ploii nu am mai auzit. Dar azi... am facut in mare acelasi traseu si am constatat ca s-a agravat. Cand merg cu viteza mica si fac viraje mai ales spre partea stanga troncane ceva, se aude ca si cum s-ar freca ceva acolo. Cand dau cu spatele cu viteza mica se aude cel mai pronuntat. Se aude tare si clar cum se freaca ceva pe acolo. Am mers la o vulcanizare (singurul loc pe care l-am gasit deschis) l-am pus pe cel de acolo sa verifice, a pus-o pe cric, a scos roata si mi-a zis ca nu observa nimic gresit. Apoi l-am urcat in masina si am dat inainte, inapoi si a auzit zgomotul. Mi-a zis ca poate e de la planetara, de la altceva nu stie de la ce poate fi.
La scurt timp dupa ce am inceput sa merg cu Loganul(acum cateva luni) am lovit o bordura, si mi-am spart cauciucul, am intors si am lovit bordura cu roata din dreapta bracata la maxim spre stanga... Oare de atunci sa fi patit ceva? Daca nu am prea mers pana atunci cu masina nu stiu daca si pana atunci se auzea acel zgomot.
Sunt convins ca sunt posesori de Logan care au patit acest lucru sau macar o idee de la cineva care se pricepe...
La scurt timp dupa ce am inceput sa merg cu Loganul(acum cateva luni) am lovit o bordura, si mi-am spart cauciucul, am intors si am lovit bordura cu roata din dreapta bracata la maxim spre stanga... Oare de atunci sa fi patit ceva? Daca nu am prea mers pana atunci cu masina nu stiu daca si pana atunci se auzea acel zgomot.
Sunt convins ca sunt posesori de Logan care au patit acest lucru sau macar o idee de la cineva care se pricepe...
Comment