De la ambreiaj n-are cum sa fie, mai ales ca e hidraulic.
Zgomot Anormal Peste Sunetul Motorului
Collapse
X
-
-
Eu dau vina pe calitatea motorinei . Banuiesc ca acel zgomot vine de la injectoare, si este normal. Bineanteles ca noi vorbim dar pana nu-l auzi nu te poti pronunta. Monica nu stiu de la ce peco alimentezi tu , dar poate ar fi bine sa faci niste teste pe motorina de la mai multe statii . Eu personal iti recomand Rompetrol , efix E4 . Din cate am inteles eu , vrei sa-i faci o revizie masini, chiar sunt curios ce-ti vor spune inginerii de la service .
Cu stima, FLO., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Originally posted by andrei View PostDe la ambreiaj n-are cum sa fie, mai ales ca e hidraulic.
Comment
-
Dar placa si rulemntul de presiune sunt diferite fata de ambreiajul clasic, nu mai sunt acelasi model de Valeo.
Comment
-
Ambreiajul este pozitionat in stanga motorului iar zgomotul despre care vorbim se aude clar din partea dreapta. Imi iau inima in dinti si ma duc in service sa vedem ce zic si cei de acolo.tema, ideea si morala este banii
banii este fericire restu' tot e amagire
Comment
-
Din dreapta chiar nu vad ce s-ar auzi. Si mai este stiut faptul ca atunci cand un zgomot se aude din dreapta, e de fapt in stanga, la Logan.
Sa ne zici si noua verdictul celor din service.
Comment
-
As avea si eu o intrebare. La mine nu se aude in relanti ci in mers la o turatie constanta. Daca accelerez nu se mai aude. Masina ii din februarie si inca nu am auzit zgomotul pana acum. Ii ceva normal sau sa ma duc in service??I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
Nu cred sa fie de la distributie.
Comment
-
zgomot anormal peste sunetul motorului
Salut forumistii si forumistele
eu zic sa nu va speriati pentru ca la acest sistem de injectie acele batai sau zgomote la relanti provin da la corectiile(cartogramele de injectie) pe care le fac injectoarele (un fel de tacanit sacadat pe perioade de timp scurte ,ca o rafala scurta de mitraliera)
asta numai in cazul in care acele zgomote reclamate nu provin de la alte subansamble
le puteti asculta mai bine daca deschideti usa de la sofer si scoateti capul putin spre exterior;mai puteti apoi ridica usor turatia spre 1800 si veti auzi deasemenea zgomotul produs de injectoare, care variaza de la o masina la alta in functie de injector(piesele componente)cand ma privesc ma ingrozesc,cand ma compar ma linistesc
Comment
-
Originally posted by wrcristi View PostSalut forumistii si forumistele
eu zic sa nu va speriati pentru ca la acest sistem de injectie acele batai sau zgomote la relanti provin da la corectiile(cartogramele de injectie) pe care le fac injectoarele (un fel de tacanit sacadat pe perioade de timp scurte ,ca o rafala scurta de mitraliera)
asta numai in cazul in care acele zgomote reclamate nu provin de la alte subansamble
le puteti asculta mai bine daca deschideti usa de la sofer si scoateti capul putin spre exterior;mai puteti apoi ridica usor turatia spre 1800 si veti auzi deasemenea zgomotul produs de injectoare, care variaza de la o masina la alta in functie de injector(piesele componente)Tacanit intre volan si scaun...
Comment
-
Am fost acum in service si am facut o tura cu un receptioner. Zgomotul nu s-a auzit de data asta asa cum l-am auzit eu in alte dati dar dupa ce i-am spus simptomele mi-a zis ca este un sistem de recirculare a gazelor care mai prinde mizerie si este normal sa se auda asa. Nu l-am crezut pana nu am facut o tura si cu masina lui un Clio cu acelasi motor care se auzea si mai rau in conditiile in care este mai bine antifonat. El mi-a spus ca baga motorina cam de pe unde apuca.tema, ideea si morala este banii
banii este fericire restu' tot e amagire
Comment
Comment