Noul motor 1.5 dci 85 CP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dap ..pai conteaza culoarea masini ca ei fac pe stocuri de culori..si de aceea iti vine asa seu am aless rosu pasion si vine cu ateva zile inainte la a ta :P dar mai e o gramada cred ca albesc pana atunci >>>

Comment

• Originally posted by morariu_alex
      Salut!
      E primul post in forumul asta. Am comandat si eu ieri un 85 CP. Am rugat daca se poate sa nu imi fie lipit stickerul kissfm, dar deh...asa vine din fabrica si alte alea .
      Bun venit pe forum!
      Stickerul Kiss FM e foarte mic si e pozitionat deasupra semnalizatorului de pe aripa stanga, deci nu cred sa te deranjeze. Daca te deranjeaza totusi, poti sa il scoti in primele zile dupa cumparare si se dezlipeste foarte usor, daca mai trece ceva timp se lipeste mai bine datorita factorilor externi si nu se mai poate dezlipi asa usor.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Logan DCI

Am facut si eu comanda ieri la Logan Prestige DCI 85 CP gri platine. Abia astept sa ajunga. Termen livrare 5 noiembrie.

Comment

• Originally posted by andreigann
          Am facut si eu comanda ieri la Logan Prestige DCI 85 CP gri platine. Abia astept sa ajunga. Termen livrare 5 noiembrie.
          welcome si tu in clubul nostru cu dci-uri ai facut o alegere super buna.

Comment

• go

pe mine ma omoara timpul asta in care stai ..sa astepti masina .. dar din cate vad sunt putin mai norocos ca voi ...la mine termenul e

15-20octombrie ...eu sper ca totusi sa vina mai repede..pentru ca la anterioara au zis 2 saptamani si a venit in 8 zile deci...sperantza moare ultima

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp
              prestigeul nu are consumul instant!
              Depinde despre care vorbesti. Primele modele au consum instant, dar numai cele de drive test, odata cu introducerea noi colectii s-a scos si consumul instantaneu.

Comment

• Logan DCI

Sper sa merite asteptarea si masina . L-am ales in defavoarea unui Kia C'eed varianta 1.4 Best.
                Ala avea termen de livrare pe la sfarsitul lunii decembrie.

Comment

• Originally posted by andreigann
                  Am facut si eu comanda ieri la Logan Prestige DCI 85 CP gri platine.
                  esti sigur de modelul ce ai comandat? pentru ca nu exista modelul "Prestige DCI".
                  cel putin pe pagina la dacia nu apare asa ceva!
                  kia este cu mai scump cu vreo 3000 euro fata de un MCV dci full. unde mai pui marimea, marimea conteaza, intreaba si o fata! :d
                  Last edited by crististreulea; 16 September 2007, 10:54.
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• @crististreulea: Se poate comanda Prestige 1,5 dci 85 CP, uita-te in Configurator si o sa vezi.
                    PS: El a comandat o berlina, tu ne dai linkul de pe site-ul Dacia cu MCV.
                    Last edited by andrei; 16 September 2007, 10:58.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Logan

este berlina, nu MCV Logan Prestige berlina

Comment

• corect! nu stiu de ce stiam eu ca doar MCV vine cu 85cp si am intrat si la berlina la versiuni dar nu si la configurator. oricum e sweeeet!
                        felicitari andreigann pentru versiunea aleasa. eu n-am avut luxul de a alege un dci, existau doar 3 versiuni pe atunci: curu gol, preference si full.
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• daca a mai fost cineva la portile deschis 13-17septembrie si a testat motorul de 85de cai sa ne zica si noua ce impresi a avut.....:P

Comment

• De testat nu am putut testa aici in Iasi, motiv: ar fi trebuit sa cumparam un 85 de cp si deh ... costa.
                            Faza cu Ceed am stat si eu muuuult in cumpana. Pana la urma au decis cei 1000 de euro in plus care ar fi trebuit sa ii dau pe Ceed, si sincer nu as fi avut, plus consumul in oras care ma intereseaza foarte mult.

Ma gandesc si eu sa scot stickerul KissFM imediat dupa ce il primesc, dar daca vor ramane urme ?

Vreau neaparat sa ii pun geamuri fumurii si cotiera, in primele zile de la achizitie Stie cine in Iasi de infolieri ? RAR
                            Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

• Originally posted by morariu_alex
                              Ma gandesc si eu sa scot stickerul KissFM imediat dupa ce il primesc, dar daca vor ramane urme ?
                              nu ramin deloc urme. nici chiar dupa o luna. urmele ramin dupa ce soarele arde ceva timp vopseaua

Comment

• go

nu prea inteleg eu ce aveti cu stickerul KissFM ..eu il voi lasa acolo unde e nu ma deranjaza ..cat despre cotiera nici nu vreau sa aud ...imi displace total mai ales ca eu conduc mult in oras si este foarte enervanta cel putin pentru mine ...d

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google