@andrei asa ai dreptate ...culoare si dotari ..e clar ca asa procedeaza pentru ca viteza de constructie sa fie cat mai mare si sa scoata cele 760 de automobile pe zi asa cum declara ei ..
Noul motor 1.5 dci 85 CP
Collapse
X
-
Sincer s-a cam spus tot ce era de spus pana acum din supozitii si presupuneri. Interesant o sa fie cand o sa vina cineva cu un asemenea exemplar dupa ce trece de 6000 km si face drumuri destule si in oras si pe afara. Pana atunci cred mai e de asteptat ceva pentru ca doar taximetrist sa fii sa faci cam 3-4 mii de km pe luna.Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
@Dracula-, poate ai dreptate, dar trebuie sa recunosti ca raportul dintre cuplu/hp/caroserie, este unul destul de bun. Bineanteles ca se poate si mai bine, dar fata de 65hp, sau 70hp, va fi o diferenta mare., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Pai cum naiba sa nu ''rupa'', ca dci de 65 cp se comporta exemplar. Asta de 85 dar nu pe MCV (care oricum si acolo ar trebui sa fie ok) trebuie sa fie un salt spectaculos. Ce mi-a placut la cel vechi, de 65, de la 90, ai bagat picioru in ea si imediat esti la 120, te scoate bine intr-o depasire, apai sa nu-mi spuneti ca cel de 85 e mai puturos.... Eu la 1.4 trebuie sa amestec in cutie sa-i dau tr 4...si asa am uneori emotii...
Comment
Comment