Noul motor 1.5 dci 85 CP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Yuhuuuu! Nimeni nu a mai primit nici o masinuta? Ceva detalii?
    Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

• Inca nimeni, Alex. Si eu astept de ceva vreme pareri dar maine ar trebui sa-mi ridic masina si atunci voi putea posta eu primele impresii.

Comment

• Salutare...

Am dat si eu comanda, acum 1 saptamana de unul de 85 cp kiss ....mi-au zis ca vine intr-o luna....poate mai mult
        Eu sincer sunt foarte multumit de dotarile pe care si are si mai ales de motor, in banii astia....pt mine este combinatia maxima !!)
        Am facut si drive test si...se misca bine, ma declar multumit si...de-abia astept sa-mi vina masina...

cius !!!!
        "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!"

Comment

• Am citit tot ce sa scris referitor la motorizarea asta....si posesorilor de 85 de caluti le urez multi km fara incidente neplacuta e chiar spectaculos consumul si creaza invidie chiar. Dar oare se poate tine dupa fetita mea 1.6 16valve(105cp)?.
          sigpic
          Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• Originally posted by tezeu
            Am citit tot ce sa scris referitor la motorizarea asta....si posesorilor de 85 de caluti le urez multi km fara incidente neplacuta e chiar spectaculos consumul si creaza invidie chiar. Dar oare se poate tine dupa fetita mea 1.6 16valve(105cp)?.
            Nu cred ca se poate tine nici dupa un motor 1.6 8V, deci benzinarul de 16V nu sta la discutie cu diesel-ul de 85CP
            Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• Saptamana viitoare imi vine mie jucaria,asa ca voi reveni cu impresii;sincer nu am luato sa fac liniute cu alte masini,mai ales cu benzinare care mie mi se par net superioare...Dar pana atunci numai bine.

Comment

• Originally posted by blanarucristi
                Nu cred ca se poate tine nici dupa un motor 1.6 8V, deci benzinarul de 16V nu sta la discutie cu diesel-ul de 85CP
                ai mare dreptate,asta de 85CP va fi la egalitate practic cu benzinarul 1.4 care face 0-100km/h tot in 13sec.

Comment

• Am citit mai in urma ca motoarizarea e facuta in TR , vreau sa va asigur ca in materie de diesel pompe de injectie turcii sunt mari meseriasi, lucrez cu camioane si fac o treaba de minune,mai bine ca la reprezentante si mult mai ieftin. Pentru ca tot a venit vorba de finate si vorbim de pretul masinii as opta tot pentru un logan, o masina noua cu consum redus, comparativ cu alti producatori de pe piata are cel mai mic pret, diferenta fiind cam de 3000 de euro/ masina, asta pentru cei ce prefera o masina noua nu un SH.
                  Sincer astept totusi sa vad si alte motorizari la Dacia 1.9 dci sau varianta de 2.0 benzina pe modelul sport rampa de lansare pentru masina de raliu (serie limitata),ambele versiuni sunt prevazute cu 6 trepte.
                  Pana una alta hai traditionala Dacia cu 1,5 DCI 85 Cp a mea cred ca ajunge saptamana viitoare
                  http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

• stiam ca motorizarile diesel dci sunt facute in spania nici de cum turcia

Comment

• Azi am vazut si eu, in sfarsit un Logan cu Dci de 85 hp,pe strada in C-ta, era un Mcv, albastru mineral. Ce sa zic ii statea bine cu I-ul ala rosu !
                      , sunt cu ochii pe voi !
                      :thumbsup:

Comment

• Originally posted by mdi_pro
                        Sincer astept totusi sa vad si alte motorizari la Dacia 1.9 dci sau varianta de 2.0 benzina pe modelul sport rampa de lansare pentru masina de raliu (serie limitata),ambele versiuni sunt prevazute cu 6 trepte.
                        Din cate stiu, cei de la Dacia anuntau ca acestea sunt motorizarile pt. Logan, altele nu mai pupam decat pe urmatoarele modele ce vor succeda Loganul, cred ca Sandero care a inceput deja sa se fabrice in Brazilia...

Comment

• Tocmai i-a venit unui amic un kiss cu 85 CP , mi-a promis ca ma lasa sa-l conduc dupa ce face rodajul
                          http://mitzah.labrute.fr/
                          http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

• Salutare la toata lumea, astept si eu un kiss dci 85 cp si ma intrebam daca vine cu bara din fata de la mcv
                            Puteti sa ma ajutati ?

Comment

• Da cu bara deaia vine !
                              , sunt cu ochii pe voi !
                              :thumbsup:

Comment

• multam, m-am linistit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google