La fel cum? K9K 796 sau K9K 87?
Noul motor 1.5 dci 85 CP
Collapse
X
-
-
mie la delar mi-a zis ca nu are nevoie de rodaj si l-am intrebat pe ala de 2 ori ca cica motoarele vin rodate din fabrika ... asa ca dupa 100km facuti pe autostrada i-am 175km/k pe bord )...ar fi tare sa comenteze ..in prezent am 3700km si motorul merge excelent ...voi ce parere avetzi...de specificat ca in primi 1500km am trecut de multe ori peste 110km/k )
Ps:ala care mi-a zis ca masina are facut rodajul din fabrika era ala care mi-a predat masina si mi-a explicat el cum stau treburile cu masina ...Last edited by Jonivip; 30 November 2007, 00:41.
Comment
-
Originally posted by andreiLa fel cum? K9K 796 sau K9K 87?
Comment
-
Dacia-Renault ne informeaza f.putin dpdv tehnic. In carticelele care ti-i se dau odata cu masina nu scrie nimic de rodaj, un dealer recomanda 1000 km, altul 1500, altul 3000,altul deloc.Eu nu i-am intrebat ,dar nici nu au considerat ca trebuie sa-mi spuna ceva pe tema asta.
Chestii cam dupa ureche, neprofesionale . Oricum ,prea multa secretomanie si multe date tehnice confidentiale in jurul Loganului.
Comment
-
Originally posted by mdi_proK9K 87 asa apare si la el
Comment
-
E o greseala. Motorul 1,5 dCi are indicele K9K 796 sau K9K B7. M-am uitat acum si in softul Renault Romania ca ma gandeam ca nu mai tin eu bine minte si tot asa apare.
Comment
-
Originally posted by CRISXUndeee scrieeeee ????
Comment
Comment